Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen erős alkat?

Miért vagyok ilyen erős alkat?

Figyelt kérdés

a családban anyukám az erős testalkatú, mert atletizált.

Szerintem tőle örököltem az "erős" alkatomat, azzal a különbséggel, hogy kicsit nőiesebb alkatom van.:)

szerinte.

Ezzel az a bajom most, hogy én mindig is törékeny, nádszál akartam lenni, nem pedig a husisabb,erősebb változat...

174cm

és

73kg vagyok

most elkezdett kicsit lejjebb menni a pocim, mert méregtelenítő teát iszok, de legalább 66 szeretnék lenni!

Lehetek én valaha törékeny?..:D

vagy el kell fogadnom így magam?

2009. máj. 2. 07:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Valaki genetikailag erősebb testalkatú, valaki pedig gyengébb. Ez ellen nem igazán lehet tenni. Lehet fogyókúrázni,diétázni,más étrendet választani, de nem szabad elfelejteni, hogy 50 kg-os modellalkat sosem leszel. Egy genetikailag gyenge ember, sohasem fog úgy kinézni mint mondjuk egy nehézsúlyú ökölvívó, akármennyit is edz,gyúr. Szerintem mindenképpen fogadd el így magad, és természetesen attól függetlenül fogyókúrázhatsz, de jobb ha reálisan látod a dolgokat.
2009. máj. 2. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!