Ezt most hogy csináljam meg? - Izomvesztés
Szóval. Fogytam eddig szépen 7 kilót, de még minimum ötöt szeretnék. Viszont van egy problémám."Túl" izmos a lábam... :/ Lehet, hogy ez furán hangzott, de így van :'//. Olyan a lábam, mint egy férfié! Gusztustalan!!! És kőkemény a combom, látszik, hogy izom, és nem háj. Az öt kiló felesleg nagyrészt a hasamon van. Szerintetek mit csináljak vele (a combbal)? Jelenleg futok, de abba akarom hagyni, nehogy tovább izmosodjon a lábam. :( Hogy veszítsek izmot?
Jó ötlet egyáltalán ez?
Szerintem először csináld végig amit elkezdtél!
Egyszerüen annyiról van szó hogy olyan a genetikád hogy a hasadról kevésbé hajlandó elégetni a zsírt mint a combodról.
A hasadon még mindig nem az igazi , közben a lábadon már túl kevés a zsír, és így kilátszanak az izmok ,azaz szálkásabb. A lába mindenkinek alapból izmos, és a futással nem tudod lényegesen megvastagítani főleg ha eddig is futottál. Ne félj ettől a helyzettől ,először érd el a célod, aztán ha ismét picit több szénhidrátot veszel magadhoz akkor a combod is kevésbé lesz szálkás, azaz nem fog izmosnak látszani. Ez csak egy ideiglenes állapot, mint mikor a testépitök bediétáznak versenyre.
19:32 vagyok
ha intervall eddzést csináltál valóban én is javasolnám hogy térj át a nagyobb távokra!
Fúúú, hát köszönöm a válaszokat! :)
Egyből át is térek a hosszabb távokra!
Köszönöm szépen! :)
az én verzióm.
1. végre valaki kemény edzést csinált szálkásításhoz, így kell ezt.
2. lehet most fejlettnek tűnik a lábad (de mondjuk igen kíváncsi vagyok..) lehet hogy felül vagy kissé vékony. amúgy kemény futástól is inkább csak megerősödött a lábad, nem izmosodott. azt értem ez alatt, hogy izmot építeni nem könnyű, pláne nőknek. viszont az edzés hatására megnövekedhettek a glikogén raktárak a lábad izmaiban, ezért lett "izmos". szerintem. persze lehet hogy közben tömegnövelő étrenden voltál, szteroidoztál + növi hormon és jártál heti 4-szer terembe lábra gyúrni de neeeem. ez nem így volt :) ha áttértél a hosszabb futásokra, gondolkodj még el azon, hogy a felsőtestedet hozd a lábad szintjére.
nem, egy pillanatig sem gondoltam, hogy brutálisan erős lábad lenne :) az még nekem sincs..
szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!