Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A képek alapján mennyi lehet...

A képek alapján mennyi lehet a testzsír százalékom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mennyi az ideális? Nagyon vészes vagyok?

2011. okt. 10. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem vészes, 30 körül lehet. Egy kívánatos husi csajszi vagy! Lehetnél a bnőm;)
2011. okt. 15. 20:33
 12/16 A kérdező kommentje:
akkor ez azt jelenti, hogy ha 70 kiló vagyok és 40 a tzs. százalékom, akkor 28kiló zsír van rajtam? jól gondolom?
2011. okt. 31. 11:07
 13/16 anonim ***** válasza:
Kb. igen, de ne aggódj emiatt! 20%-ra nőként szükséged is van (cicik, popsi, csípő, tartalék a majdani szoptatáshoz, stb)Tehát ha sikerül 14 kilót ledolgoznod csak zsírból, akkor már tök jó tested lesz! Lehet, hogy 10 kg is elég, mert gondolom mozogni is fogsz, tehát izmosodsz! De én is sokkot kaptam mikor ezt kiszámoltam...
2011. okt. 31. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:

nem.

ha 40 a tzs-d-és igen,kb annyi-akkor vesszük az egészséges szintet,ami 20-22%,tehát kb 18-20kiló zsír van rajtad teljesen feleslegesen.

2011. okt. 31. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy vészes! Szerintem szép az alakod! Ha jól érzed magad, és szereted is a tested, akkor kiegyensúlyozott és boldog életed lesz/van. Aki pedig gyerek korától ducibb, az korántsem olyan egészségtelen mint az aki pár év alatt hízik 10-20-30-50 kg-ot. Csak ezt az átlag orvos nem fogja neked hangoztatni, mivel hajlamosak a nassolósak olyankor kicsivel többet megengedni maguknak! Egyébként ha diétázni akarsz, sok sikert hozzá, de ismétlem: szép vagy!
2011. okt. 31. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:
biztos,hogy 30 felett nekem 30 és jobb alakom van.
2011. okt. 31. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!