Most akkor hogy csináljam? Van aki ezt mondja, valaki meg pont az elenkezőjét, akkor most meik az igaz?
Ha elégedett vagy az eredménnyel akkor minek a kérdés?
Én nem tartom magam hülyének a témában és úgy gondolom hogy lehet együtt a kettőt.De ha nemsoká valaki idejön ellenkező véleménnyel nem fogok vitába szállni vele :)
Ha az álomsúlyod elérése után is ugyanilyen intenzitással fogsz sportolni, akkor nincs gond, folytathatod. De ha esetleg úgy érzed, hogy az, amit most csinálsz, nem folytatható hosszú távon, akkor valószínűleg abba fogod hagyni idővel, és a kilók szépen elkezdenek visszajönni.
Sokan ezért mondják azt, hogy a fogyási szakaszban kevesebbet sportolj (vagy semmit se, ahogy én tettem), és az alakod megtartásához kezdj el inkább olyan sportot, amit életvitel szerűen tudsz űzni. De ha te úgy érzed, hogy a későbbiekben is menni fog mindaz, amit most csinálsz, akkor nincs gond, folytasd, és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!