Hasamon picit lóg a bőr. Hogyan tudnám feszesebbé tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 7 hónapja szültem. 2 hónapja tornázom, ami meglátszik már, mert a maradék 2 kg-ot is leadtam meg kicsit izmosodtam is, de a bőröm nem akar összehúzódni. Milyen krémet érdemes használni? Főleg a krémek érdekelnének meg a tapasztalatok velük kapcsolatban.
Köszönöm előre is :)
2009. ápr. 29. 07:34
1/3 anonim válasza:
hát, segíteni nem tudok, ugyanebben a cipőben járok. nem híztam, de azért a hasamon a bőr lóg egy kicsit. igazából hiába tornázom, az nem segített ezen, mert a hasizmom kemény volt eddig is, a bőr meg így sem simul rajta:-( én most a Nivea Goodbye-cellulit vagy hogy hívják krémjét használom. Nem tudom, hogy mire váltsak. olyan drágák, nem szeretnék kísérletezgetni velük:-(
2/3 anonim válasza:
Szia! Én a harmadik terhességemen vagyok túl, úgyhogy gondolhatod milyen szép látványt nyújt a hasam. Keresem a krémeket én is így akadtam rá a tvshop.hu oldalon a rejene nevezetű krémre. Olvasd el és jelezz vissza, hogy mi a véleményed róla.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utánaolvasok a TVshopos krémnek, és írok, hogy mi a véleményem :)
Köszke még egyszer nektek
2009. ápr. 30. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!