Van itt olyan, aki update-tel fogyott? Elmondaná? Részletezve lenn?
szóval eddig fogytam 13-15kg-ot, de nem megy tovább...gondoltam belevágok az update-be, meg elmegyek majd sportolni is heti 4X 1-1,5 órát
kérdésem az lenne, hogy mennyibe kerül mondjuk hetente vagy havonta csak update-et enni? sajnos nincs sok pénzem, egyetemista lévén, de megpróbálnám kiszorítani.
Valamint a következő kérdés, hogy mennyi idő alatt fogok akár cmben, akár kgban, akár tükörben eredményt látni?
Lehet pl. rendelni valahonnan napi update-kaját? Vagy elég ha pékségben veszek pl. ilyen kenyeret meg hozzá update szalámit vagy valamit, esetleg néha pudingot/joghurtot (update-est) ?
(mondjuk néha becsúszna lehet kis mértékben a rendes főtt kaja is)
Jelenleg 160cm és 70-72kg vagyok, olyan 57 szeretnék lenni, de a 60al is megelégednék!
Nagyon köszi, ha segítesz!
Ha csak update 1-es ételeket eszel, fogysz. Ha mást is ennél, azt csak délelőtt tedd, és csak keveset. Ha tornáznál, futnál, úsznál, stb mellé, hatásosabb lenne.
Ha 150 gramm szénhidrátnál nem eszel többet naponta, teljesen tuti a fogyás.
Nem feltétlenül drágább egyébként az update kaja. Sokmindent meg lehet venni nem norbis kiszerelésben is, pl. virsli, felvágott, stb. Az ebéd sem drága, megéri.
Minta-étrend (minden U'!!!): reggeli kenyér felvágottal, joghurttal vagy kakaóval, zöldségekkel, ha akad 1 kis paradicsom, stb vagy péksütemény. Délelőtt gyümölcs, keksz. Ebéd főtt étel. Uzsonna kenyér valamivel, v péksüti. Vacsora hasonló, mint a reggeli, vagy főtt étel. A lényeg hogy U1-es legyen, és a 150 grammra sem árt figyelni, bár én túllépve is fogyok :)
A neten is találsz jó recepteket, egyszerű és olcsó kajákat. A péksütit megveheted fagyottan is, és kisütheted otthon :)
Sokan baromságnak tartják, de nálam bevált, ezért merem ajánlani.
utolsó írás baromság is, nincs semmi alapja.
150g ch-nál nem eszel többet ez csak egy dolog, semmi köze a fogyáshoz.
update virsli: hogy a rákba akar fogyni valaki, ha nem eszik normális ételt? virslit éhezőknek kell enni, mert ők amúgy is meghalnának ha nem esznek valamit. pénzes ember húst eszik, mert tápanyagokra van szüksége, és meg is tudja fizetni nagyjából.
tökéletesen mindegy mikor mit eszel, ha az jó minőségű, tápláló étel, alapvetően rendszeresen eszel, és mennyiségben is "eleget". olyan nincs hogy délelőtt eszel normális ételt, utána meg fehérjeéhezel egész délután. vagyis van, ha valaki ezt csinálja, értelme nincsen.
utolsó írót egyszer már megdícsérted egy kérdésnél, milyen szépen fogy :P
de mindegy, csak megjegyeztem. sokkal egészségesebb vagyok, mint egy éve, és engem csak ez érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!