Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem bírom ki édes...

Miért nem bírom ki édes dolgok nélkül?

Figyelt kérdés

nem csokiról van szó, azt még kibírom hogy ne egyek, de a többi.pl.: gyümölcs joghurt, fehér kenyér, puding...ezekből szinte minden nap ennék valamennyit.

Egyszerűen, ha nem indítok szénhidráttal reggel, egész nap éhezek. Miért van ez?

Nekem azt mondták hogy napi 200gramm szénhidrát a normális, ez igaz??:S

2009. ápr. 28. 14:47
 1/6 A kérdező kommentje:

most is majd megőrülök, mit tegyek??

úgy megennék egy Mars csokit......

2009. ápr. 28. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
reggel kell is a szénhidrát, csak teljes kiőrlésű. úgy jobban bírod a napot. egyél zabpelyhet édesítőszerrel (és tejjel vagy vízben megfőzve, vagy joghurttal). jól fogod bírni, és az édes íz is megvan.
2009. ápr. 28. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
gyümölcsös zabpejhes műzli nagyon finom édesítős tejben. csak abbol max 40grammot egyél reggel mert nagyon sok kalóriát tartalmaz azis. 100g/350kcal. néha ehetsz ezt azt de akkor csináld édesítővel és ne sokat. én ma pl olyan tejbegrízt ettem
2009. ápr. 28. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
A fogyókúrám kezdetén ezeket én is nagyon kívántam, imádom a péksüteményeket, joghurtokat, de így az 5. napon már nem kívánom. Ez nyilván azért van, mert "összeszűkült" a gyomrom a koplalástól és már nem érzem folyton a számban annak a finom pizzának az ízét :-D Tedd ezt te is, egy fél falatot se egyél napokig ezekből az ételekből, még csak ne is ízleld meg; így már te sem fogod kívánni 1 hét után.
2009. ápr. 28. 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Én krómot szedtem, attól alábbhagyott az édesség iránti vágyam:)
2009. ápr. 28. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
ha valamit iszonyatosan kívánsz (tehát nem csak unalomból nassolsz), az valami féle hiány a szervezetedben. Valahol van is egy kalkulátor, ami megmondja, hogy miért kívánod annyira az édeset. Keress rá a gúgliba.
2009. ápr. 29. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!