Kb hány gramm kenyér megengedett?
"akik a saját igazukat akarják majd bebizonyítani, hogy igenis lehet enni kenyeret meg akármit, de hát őszintén szólva, azért tartanak ott, ahol tartanak. "
Te látod is, amit írsz, vagy csak össze-vissza nyomkodod azt a qrva billentyűzetet?
Persze, csak te csinálod jól, mindenki más hülye, és nézze meg, hol tart, mert hát látsz mindenkit, kinek hogyan alakul a fogyása kenyérrel, meg anélkül...
Arról pl nem írtál, hogy kenyér és kenyér között is van különbség. Ha diéta alatt valaki megeszik minden nap REGGELIRE 2 SZELET TK. kenyeret, mellé csirkemellsoknát, zöldségeket, ebédre salátát csirkemellel, vacsorára túrót, tonhalat, vagy egyéb fehérjét, mellette sportol heti 3-4x 1 órát (NEM magamról beszélek, csak leírtam egy átlagos, normálisan, ésszel diétázó ember napját), nem hinném, hogy bármilyen negatív irányba rontaná a testösszetételét.
Vagy esetleg te, vagy a szomszédod így vágta haza a testét? xD
"Ugye ezt te sem mondtad komolyan?
1. Tehát azt állítod, hogy ez lesz a következmény, ha a fogyni vágyó az eddig szokásos napi 4 zsemle helyett reggelire megeszik 50-100 g grahamkenyeret. Az eddig elhízott teste még zsírosabbá válik, és ha egyébként kalóriadeficitet ér el és fogy, akkor a fogyás nem lesz hatékony. Meséld már el nekem, hogy is van ez pontosan?
Nem kötözködöm, ezt írtad, betű szerint idéztem."
Ezt nem állítja senki, csak te vagy nagyon buta, kisebbségi komplexussal küzdő dagi, aki a saját igazát akarja minden áron bebizonyítani. De segítek nekedk: kedvezőtlen irányba mozdul a testösszetétel= helytelen diétával sok izmot veszít, ezáltal az egész teste olyan lesz, mint egy teliszart zokni.
"2. Áruld már el nekem, meddig tartható az az állapot, hogy nem eszik kenyeret az illető (kizárólag a "hatékonyság" érdekében, és azért, hogy elkerülje a "nem kívánatos állapot felé elmozdulást"). A fogyókúra végéig? És ha utána ismét szeretne kenyeret enni, milyen módszert tudsz arra, hogy ne hízzon vissza? Mert gondolom, te sem hiszed, hogy a drasztikus szénhidrátmegvonást nem követi durva visszahízás, és azt sem, hogy akinek életében egyszer volt néhány kiló (vagy akár több) feleslege, vagyis fogyóznia kellett, az más soha életében nem ehet többé kenyeret?"
Ez csak egy idióta berögződés, amit a szülők és a média belénk neveltek, hogy a kenyér az egy elengedhetetlen étel, és muszáj enned. És mivel az emberek nagy része ezt hallotta és ezen nőtt fel, ez lesz természetes. Pár hónap alatt teljesen átáll az ember az új életmódra. Aki meg fogyókúrában gondolkozik, az már régen rossz. Melleselg nem hinném, hogy a kérdező a tk kenyérre vagy a graham kenyérre gondolt.
"3. Egyáltalán, mit nevezel "hatékonyságnak"? 2 hónap alatt fogyni 30 kilót mindenféle lemondásokkal, ész nélkül, majd újabb 2 hónap alatt visszazabálni az egészet, vagy a 30 kilót 2 év alatt leadni ésszel, majd ezt az étrendet tartani hosszú távon és nem hízni vissza, vagy lefogyni lemondásokkal és életed végéig álmodni egy szelet kenyérről, és felkelni úgy, hogy soha többé nem eheted meg?"
Erre részben választ adtam neked az előző pontomban.
Drága, az élet lemondásokról szól. Valamit valamiért... Szeretnél top testalkatot? Akkor a NAPI étkezésből nagyon gyorsan száműzni kell.
"Amit a rossz minőségű szénhidrátokról írtál, az igaz. Csak azt felejted el, hogy nem minden kenyér rossz minőségű szénhidrát.
Ha te simán kibírod, csináld, ezzel nem bántasz senkit, csak a hülyeséget ne terjeszd."
Te ne terjeszd a hülyeséged. Azt most megmondom neked, hogy aki így gondolkozik, hogy "teljesen nem tudok lemondani róla...", annak sosem lesz tartós fogyása. Hónapok, vagy évek kérdése, és ugyanúgy visszaáll az eredeti életmódra.
Persze nem azt mondom, hogy aszkétaként kell élni, de a sima fehérkenyér nagyon nem fér bele egy egészségesen táplálkozó ember napi étrendjébe. De igazából nem tudom minek tépem a szám, tőlem ehetitek a kenyér mellé a disznózsírt evőkanállal.
"akik a saját igazukat akarják majd bebizonyítani, hogy igenis lehet enni kenyeret meg akármit, de hát őszintén szólva, azért tartanak ott, ahol tartanak. "
Te látod is, amit írsz, vagy csak össze-vissza nyomkodod azt a qrva billentyűzetet?"
Mi van haver, ideges vagy? Nem megy a fogyás, kívánod a tepertőt? Fáj az igazság?
"Persze, csak te csinálod jól, mindenki más hülye, és nézze meg, hol tart, mert hát látsz mindenkit, kinek hogyan alakul a fogyása kenyérrel, meg anélkül..."
Igen, elég sok embert tudok, mivel szoktam tanácsokat adni, és az emberek hozzám fordulnak, ami csak jelent valamit, hogy azért elég top testalkatom van, nem? Vagyis adtam, mert elment a kedvem tőle, mert az ember szenved, tépi a száját, összeállít egy étrendet, edzéstervet INGYEN ÉS BÉRMENTVE, amit aztán úgysem fog betartani, mert neki kell a kenyér meg a csoki, meg a hétvégi 2 beb@szás. És nem azt mondom, hogy lehetetlen így fogyni, csak nem lesz hatékony.
"Arról pl nem írtál, hogy kenyér és kenyér között is van különbség. Ha diéta alatt valaki megeszik minden nap REGGELIRE 2 SZELET TK. kenyeret, mellé csirkemellsoknát, zöldségeket, ebédre salátát csirkemellel, vacsorára túrót, tonhalat, vagy egyéb fehérjét, mellette sportol heti 3-4x 1 órát (NEM magamról beszélek, csak leírtam egy átlagos, normálisan, ésszel diétázó ember napját), nem hinném, hogy bármilyen negatív irányba rontaná a testösszetételét."
Azt elmondom neked drága bogaram, hogyha elmész a pékségbe és megveszed a teljes kiőrlésű kenyeret kb olyan áron, mint a fehérkenyeret, akkor az úgy fog készülni, hogy 70% fehérliszt és kis részben teljes kiőrlésű liszt. Ha igazi teljeskiőrlésű kenyeret veszel, az aranyárban lesz és olyan sz@r íze lesz, hogy meg lehet tőle dögleni.
És a legtöbb ember a kenyér alatt nem a tk és egyéb kenyereket érti.
"Vagy esetleg te, vagy a szomszédod így vágta haza a testét? xD"
Az értelmi szinted nagyon jól jellemzi ez az "xD" smiley.
"Mi van haver, ideges vagy? Nem megy a fogyás, kívánod a tepertőt? Fáj az igazság? "
Megy, nyugi, és mikor nem fogyóztam, sem ettem ilyen sz@rokat, hogy tepertő, meg egyéb zsíros dolgok, mert felfordul a gyomrom tőle, viszont nem vagyok a haverod, azért a 3 lépés távolságot tartsuk már be, köszi:-D
Direkt beleírtam, hogy nem magamról beszélek, tudom, miből van a tk. kenyér(nek eladott valami), de nem csak ez az oka annak, hogy nem nagyon eszem ilyet, egyszerűen megvagyok nélküle, nem pocsékolom kenyérre a napi szénhidrátbevitelemet, mert a zabpehely meg a cukormentes müzliszelet ÍZÉT jobban szeretem, inkább azt választom.
De ha már kenyér, akkor [link]
(elvileg) 100%-os, finom, és 3 g ch/szelet....
(Ja, legegyszerűbb, ha nem tudsz valamire reagálni, akkor elemezgeted a másik értelmi szintjét... Maradjunk a témánál, ha lehet, és ne alkossunk egymásról véleményt smiley-k meg pár mondat alapján...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!