Ha a nap folyamán plusz cselekvéseket végzek akkor valamelyest több kalóriát égetek el aznap?
Pl: Sétálás vagy ülés közben behúzom,megfeszítem a hasam. Vagy űlés közben emelgetem a lábam. Vagy ilyen öt perces kis tornák stb stb. Érnek ezek valamit?
Szeretnék melóhelyen is kicsit mozogni,plusz kalóriát égetni,de ha ezek nem jelentenek semmit akkor inkább nem fárasztom magam:)
Jaaa...mi vagyok én? Songoku? Nem mindenki testépítő,színizom vadállat...
Konkrétan egyet sem tudok megcsinálni :D
Songoku. én sem vagyok testépítő.
hát, ha bizonyos képességek egyelőre hiányoznak, akkor ezek nélkül kell megoldani az energiafelhasználást..
azért itt egy kis olvasmány.
normális ember nem mondja, hogy reggel egyél sokat. illetve van, aki tanácsolja, hogy estére már csak fehérjét egyél (túró vagy hasonló) őket nem hülyézném le, egyszerűen ezt az irányzatot olvasták.. legalább olvasottak, nem pedig csak nethuszárok.
mindegy, ehetsz amikor jólesik, bár egy étrendben nagyjából kötött időpontok vannak, és persze adott mennyiségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!