Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 157 cm 49 kiló (plusz/mínusz...

157 cm 49 kiló (plusz/mínusz 1 kg) vagyok, szóval az ideális tartományba tartozok, de az izmaim nem látszanak. Akkor fogynom kellene?

Figyelt kérdés
Pl.a combomon meg a hasamon is érzem,ha pl.megfeszítem,hogy elég erősek az izmok, meg csinálok is gyakorlatokat rá,de nem látszanak! Van rajta egy kis zsírréteg,szóval nem nézek ki \'izmosnak\'. Most mit csináljak,fogyjak le?Pedig
2009. ápr. 26. 18:37
 1/4 A kérdező kommentje:
A hazipatika.hu szerint meg 54 kiló lenne az ideális nekem!
2009. ápr. 26. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
45%

Most mit csinaljal? Sportolj! Mibol akarna lefogyni???

Ha sportolni fogsz, lesz izmos is.

2009. ápr. 26. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
am én azt hallottam,h az az ideális,h magasságból 110...de nyilván akinek nehezebb a csontja,stb,más...én akkor 56 lennék,és most 52 vagyok,pedig egyáltalán nem vagyok pálcikaa:)(szerintem:D)
2009. ápr. 26. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Már sportolok egy ideje,csak az érdekelne,hogy akkor anorexiás kellene hogy legyek,hogy izmosnak látszak?
2009. ápr. 26. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!