Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 6 óra után nem enni: ez...

6 óra után nem enni: ez tényleg használ?

Figyelt kérdés
Tegnap láttam egy tv műsort, ahol azt mondta egy csaj hogy rengeteget fogyott úgy, hogy 6 után nem evett semmit, majd ezt levitte 4ig, de egyébként mindent ugyanúgy evett mint korábban. Ennyi tényleg elég lenne?
2011. szept. 25. 22:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag használ. Nálam is mindig súlycsökkenéssel járt, ha nem vacsiztam huzamosabb időn át.

Elhiszem a gyúrúsok elméletét, hogy ilyenkor nem zsírból fogyunk, de én csak a ruhaméreteknek tulajdonítok jelentőséget. Eddig is mozogtam annyit amennyit kellett, tehát nem gondolnám, hogy kevesebb izmom van/lesz. Nekem annyi a lényeg, hogy összeérjen rajtam a nadrág, és még a bevásárlásból a szatyrot haza bírom vinni, s ugyanúgy bírom a sportot is (kangoozok). Tehát szerintem hasznos a nem vacsorázás..

2011. szept. 26. 08:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Utolsó: gyakorlatilag az is használ, ha kevesebbet eszel. ehhez miért pont a vacsorát kell kihagyni, tehát egy komplett étkezést, az rejtély.
2011. szept. 26. 12:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem igaz már hogy nem esik le az embereknek a tantusz -.-

Ha valaki fogyózik az egész nap próbál keveset enni,plusz egész nap megy a munka,rohangálás stb stb. Nincs is nagyon idő enni. Pont este mikor megéhezik az ember és mindent megkíván, jön(ne) a családi vacsizgatás,tévézésközbeni nassolás,ugye akkor van "megtiltva" az evés. Így az illető bőven kalóriadeficitben marad,tehát ezért fogy és nem azért mert nem eszik 6után.

De ha a napi kalóriamennyiség egyenletesen el van osztva akkor akár este 11kor is lehet enni. Akár egy gyrostálat is be lehet vágni ha belefér a limitbe.

2011. szept. 26. 14:02
 14/16 anonim ***** válasza:
este tévé nézés közben nassolás, este "megtiltott" evés.. mennyi baromságot kitalált az ember, bezzeg átlátszó melltartó nem tudom létezik-e.
2011. szept. 26. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:
45%
Nekem akkor is jobban esik a lelkemnek, ha a kis 1200 kalóriámat 4 előtt eszem meg. És érdekes, így fogyok is. pont.
2011. szept. 26. 15:13
 16/16 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy lefekvés előtt kb3 órával kell enni. Én most kezdtem ezt a 6órai vacsorát. Remélem fogyok tőle.
2013. márc. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!