6 óra után nem enni: ez tényleg használ?
Gyakorlatilag használ. Nálam is mindig súlycsökkenéssel járt, ha nem vacsiztam huzamosabb időn át.
Elhiszem a gyúrúsok elméletét, hogy ilyenkor nem zsírból fogyunk, de én csak a ruhaméreteknek tulajdonítok jelentőséget. Eddig is mozogtam annyit amennyit kellett, tehát nem gondolnám, hogy kevesebb izmom van/lesz. Nekem annyi a lényeg, hogy összeérjen rajtam a nadrág, és még a bevásárlásból a szatyrot haza bírom vinni, s ugyanúgy bírom a sportot is (kangoozok). Tehát szerintem hasznos a nem vacsorázás..
Nem igaz már hogy nem esik le az embereknek a tantusz -.-
Ha valaki fogyózik az egész nap próbál keveset enni,plusz egész nap megy a munka,rohangálás stb stb. Nincs is nagyon idő enni. Pont este mikor megéhezik az ember és mindent megkíván, jön(ne) a családi vacsizgatás,tévézésközbeni nassolás,ugye akkor van "megtiltva" az evés. Így az illető bőven kalóriadeficitben marad,tehát ezért fogy és nem azért mert nem eszik 6után.
De ha a napi kalóriamennyiség egyenletesen el van osztva akkor akár este 11kor is lehet enni. Akár egy gyrostálat is be lehet vágni ha belefér a limitbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!