Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány hét elteltével látszik...

Hány hét elteltével látszik meg a napi 1órás futópados kocogás kilókban?

Figyelt kérdés
Már másfél hónapja minden nap 1órát kocogok a futópadon, zsírégető tablettát szedek, odafigyelek az étkezésre, és nem iszok cukros italokat, mégsem ment le még egy kiló sem. Több időnek kell eltelnie, vagy valamit rosszul csinálok?
2009. ápr. 25. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
ha túl magas a pulzusod kocogás közben, akkor könnyen lehet hogy nem bontasz zsírt, tehát ilyen szempontból incs értelme. Ha nem magas, akkor viszont az étkezésed rossz. Nem csak acukros üdítőkkel van baj, hanem mindennel ami lisztet, és cukrot tartalmaz, beleértve az összes kaját amiben van cukor! És a telítetlen 8állati eredetü) zsírokkal is gond van, ezek azok a zsírok amik szobahőmérsékleten általában szilárd állapotúak, és iylen van még a tejfölben, sajtokban is! Ezenkívül ha nincs meg a napi 1liter / 20kg folyadékbevitel, az is elronthatja a diétát..
2009. ápr. 25. 20:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Hagyd a kilókat. Lehet, hogy már hallottad, én is nemrégiben jöttem rá.

Most az a célom, hogy szép alakom legyen, izmos lábam, karom, és amit tényleg nagyon szeretnék, ha kockás hasam lenne.

A kilók nem érdekelnek. Az is lehet, hogy több is lesz a súlyom, de az izom miatt. Szerintem csinálj magadról egy fotót, fuss még egy hónapig, tornázz mellé, vagy ilyesmi, aztán hasonlítsd össze a képet az akkori alakoddal.

Szerintem ha úgy sem látsz változást, csak akkor érdemes valamit másképp csinálni. Sok sikert!

2009. dec. 14. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!