Nickiii kérdése:
Kb ez mennyi kalória volt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok még toppon az ilyen kalória számlálgatásba, valaki megtudná saccolni kb mennyi kalóriát ettem meg? hogy legyen mihez viszonyítani.
-Reggeli: 2 extrudált rozsos kenyér között egy szelet pulya felvágott
-Ebéd ugyanez
-Vacsora: egy fél tányér krumpli leves.
2011. szept. 21. 16:33
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy olyan 1-2 körül éhes voltam, és még 1 olyan kis kekszes jóreggeltet is megettem. Erre asszem az van ráírva hogy 224 kcal, de vagy 3 érték rávan írva, szóval nemtudom melyiket írja-.- 1 db 56 kcal, és asszem 5 van benne.
2011. szept. 21. 16:45
2/3 anonim válasza:
Nem kell topon lenni, de utána kell olvasni, ha csinálni akarod. Mérni kell, számolni kell. Vagy vedd igénybe (és fizesd meg) egy dietetikus szakértelmét. A mai étrended katasztrófális.
3/3 anonim válasza:
szegénykém, de éhes lehetsz.
Én most ettem tele magam, nemsoká indulok futni egy hatalmasat, mert utána annyira jól érzem magam, hogy tettem valamit az alakomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!