Baj ha a vacsorám tk kenyérből felvágott? Miért nem lehet enni kenyeret este?
Figyelt kérdés
ha bele fér a kcalomba akkor ehetek este is kenyeret? (este=6-7körül)2011. szept. 20. 17:02
21/32 anonim válasza:
tudom unalmas hogy magammal írok.. de egy 5km hosszú csíknak kéne ott lennie, alátámasztandó, hogy mennyire emlékszem.. és a GYK lespórolja.. szép!
22/32 anonim válasza:
Igen, igen:D a bogár-sztori:D
23/32 anonim válasza:
Én vagyok a másik bogaras!!! :D
24/32 anonim válasza:
Helyes, összejött a társaság:D
25/32 anonim válasza:
Na mivan veletek skacok?? :D
26/32 anonim válasza:
ahamm.. szóval Ti, akik nem igazán szeretitek a bogarakat.
én, aki általában érzelmek nélkül tekintek rájuk, és biztos itt van még a tetem is, aki ezt kétségbe vonná, ha erre lehetősége lenne..
28/32 anonim válasza:
Ti már privátot írjatok, mert betelítjük az egész fórumot a magán beszélgetésekkel :)
mondjuk volt anno több mint 1000 oldalas topic is.. höhö :D
30/32 anonim válasza:
skacok xD
jóéjszakát van már nálam. de egyébként az 1000+ oldalas téma nem saját kérdés volt kedves Réka, hanem.. jaj, kicsit elaludtam írás közben .csába.. hanem valami cukrot zabáló gyökér kapcsán kezdtünk el írogatni.. meg az ő kérdésén belül. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!