A dobozos sűrű kókusztej mennyire hízlal?
Figyelt kérdés
Próbálom a szénhidrátokat mellőzni, persze valamennyit muszály enni, és már 5 kg-ot fogytam 3 hét alatt. Ha egy bögre sovány tejbe teszek egy evőkanál Taipan kókusztejet meg egy pici édesítőt az megengedett? Nagyon finom, és teljesen kielégíti az édesség utáni vágyamat. Mi a véleményetek? Étcsokit is szoktam néha enni, azt tudom hogy szabad, sőt ajánlják is fogyi alatt.2009. ápr. 24. 08:54
1/2 anonim válasza:
Hát szerintem a kókusz nem éppen kalóriaszegény étel. Nemtudom mennyi lehet a kókusztejben, de a baounti csak az eggyik fele olyan 170kcal.
2/2 anonim válasza:
a Baountinak semmi köze a kókuszhoz:D
Max a "kókuszreszeléknek" nevezett anyag, ami benne van. De nagyon fini:P Egyébként úgy natúre eléggé hízlal, szerintem hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!