Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kérdezhetnék pár dolgot?

Kérdezhetnék pár dolgot?

Figyelt kérdés
Régen nagyon rosszul étkeztem s túlsúlyos voltam. Azóta átestem a ló túlsó oldalára. Megjött az eszem és koplalás helyett sporttal szeretnék fogyni. A súlyom már rég nem lényeg, csak amit a tükör mutat, úgyhogy adatokat ne kérjetek. Az étrendem: reggeli: 3 alma 1 bögre tejeskávé cukor nélkül. ebéd: valami húsmenetes általában tofu brokkolival,répával, gombával vagy egyéb zöldséggel de néha engedek és valami édes gombóc vagy derelye :) vacsora: - Néha a reggeli valami más gyümölcs, de az almát imádom, nem tudok róla lemondani és ráadásul eltelít. A sport az napi Rubint Réka has, felsőtest, néha comb és fenék. Szerintetek mit kéne változtatnom? Ma pl.: megettem a szokásos menüm mellé 1 csomag zabfalatokat. Tudom, hogy ez nem normális ezért kérdezem mi nem stimmel.
2011. szept. 15. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy napi 2x eszel!! Aztán jön a zabfalat(meg a nasi), amin jó lenne ha végre megnéznétek milyen sok kalória van benne! Vacsorázni is kell. Húst is kell enni, vagy pótold vmi értelmessel.
2011. szept. 15. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pl. egyél húst.
2011. szept. 15. 18:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokra számítottam volna, na mindegy...
2011. szept. 15. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Számold ki, mennyi fehérjét eszel. Ha megvan min. 50 g, akkor oké.
2011. szept. 15. 19:14
 5/7 A kérdező kommentje:
megvan, erre mindig ügyelek
2011. szept. 15. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szereted a húst, akkor nincs mit tenni, ne egyél, de a fehérjét mindenképp pótold tojással, sajttal, túróval :)

Ez az étrend nem jó, mert nagyon kevés.

Reggelire többet egyél, kávé után 1-2 szelet teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret, felvágottal, vagy bármivel, és mellé egyél főtt tojást, vagy mozzarella sajtot, és valami zöldséget, paprikát, paradicsomot, vagy amit szeretsz.

Tízóraira kéne valami kis gyümölcs, például alma, ha azt annyira szereted, mehet nyugodtan:)

Ebédre főtt étel, bármi lehet de ne legyen túl zsíros.

Uzsonnára ismét mehet gyümölcs, de natúr joghurt is amúgy.

Vacsorára pedig főtt tojás, túró, rántotta zöldséggel, natúr joghurt :)És igyál sok-sok szénsavmentes vizet:)

Sok sikert, remélem segítettem:)))

2011. szept. 15. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

1 csomag zabfalat???!! az a győri édeses? abban 1 zabfalatban van 56 kcal... egy egész csomag áll kb. 15 darabból, ha nem húszból.

15 * 56 = 840 kcal, ha húsz darabos:

20 * 56 = 1120 kcal... nem tudom h 1 cosmagban 15 vagy 20 darab van, nem is lényeg mert ez RENGETEG!!!

ráadásul hiába ZAB(ami egészséges ételre utal), nézd meg az összetételét, tele van nyomva cukorral...

2011. szept. 16. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!