Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudok igy fogyni? Jó lessz ez...

Tudok igy fogyni? Jó lessz ez igy?

Figyelt kérdés

172cm és 87 kg vagyok,még szopizik a kisfiam de elkezdtem egy kicsit "sportolni",mivel már majdnem 10 hónapos..4napja kezdtem minden este amikor már alszanak a gyerekeim tornázok Norbi gladiátor fitness 2 cd-ére ez 25perc.Emelett minden délután biciglizek velük olyan fél órát! Az étrendemből kihagyom a cukros üditőket és rozsos kenyeret eszek..

Mai étkezésem:

10órakor:2db virsli+2db vékony kis szelet rozsos kenyér+ Diétázoknak is való natur joghurt.

14-kor: Krumplifözelék+fasírt normál adag.

18-kor: 2 szelet rozsoskenyér körözöttel tetején+1 db kisebb paradicsom 2.5-3-l viz..

Tejem nem változott pár nap alatt és éhesnek sem vagyok éhes igy folytatnám..Kérlek szépen ne csak olyan válaszok jöjjenek hogy szoptatás alatt nem lehet semmit,mert már nem hinném hogy olyan nagy szüksége lenne rá,ha nem megy akkor inkább lassan elválasztom..

2011. szept. 13. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez normál kaja volt, fogyni nem fogsz tőle és tartható a tej is, ha nem erőlteted meg magad a mozgással.

(Ha minden nap így eszel, iszonyat kevés a zöldség és a gyümölcs.)

Az elválasztást azért gondold meg, még pár hónapja lenne, neked miért olyan fontos, hogy nem bírod kivárni, hogy már nem kér több tejet?

2011. szept. 13. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ,Nem annyira fontos igazából tavasszal másfél évesen szeretném ha abbahagyná,Csak már egy kicsit teher még napjában 8*szopizik persze eszik mást is de utánna ugyanugy kéri..

Nem természetesen nem inden nap igy nézz ki,szoktam gyümölcsöt és zöldséget is enni,de mindent modjával! Kár azt hidtem hogy egy picit talán fogyhatok....Nem tudom sokan mért mondják hogy leszivja a gyerköc a kilókat,ez csak duma...

2011. szept. 13. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!