Mit tegyek ebben az esetben?
Tavaly nyáron fogytam 5-6 kilót,most megint szerettem volna legalább annyit!160 cm és hozzá 64 kg voltam!!!most visszahíztam 70re,pedig a nyáron szerettem volna fogyni,többször neki is láttam de ahogy látom nem nagy sikerrel!!!van egy bajom h ha boldog vagyok akkor sokat eszem,most volt okom az örömre :lett egy nagyon jó és asszem legjobb barátom!!!de visszaszedtem magamra a kilókat!!! :(
Tenni szeretnék ellene!
most suliba járok,7kor kezdődik napi nyolc-kilenc órám van!hogyan oldjam meg az étkezést?van étkezde a suliba de csak rágcsákat meg hot-dogot lehet kapni,semmi értelmes kaját!reggel/délben mit egyek?mert az nem jó ha reggel eszem is valamit egész nap éhezem este pedig bezabálom a hűtőt!valami ötlet??? plusz a mozgást sem nagyon tudom beiktatni mert sok a lecke.....nagyon el vagyok keseredve........mit tegyek?mit egyek?elég lesz ha mellőzöm a kenyeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!