Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben az esetben?

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron fogytam 5-6 kilót,most megint szerettem volna legalább annyit!160 cm és hozzá 64 kg voltam!!!most visszahíztam 70re,pedig a nyáron szerettem volna fogyni,többször neki is láttam de ahogy látom nem nagy sikerrel!!!van egy bajom h ha boldog vagyok akkor sokat eszem,most volt okom az örömre :lett egy nagyon jó és asszem legjobb barátom!!!de visszaszedtem magamra a kilókat!!! :(

Tenni szeretnék ellene!

most suliba járok,7kor kezdődik napi nyolc-kilenc órám van!hogyan oldjam meg az étkezést?van étkezde a suliba de csak rágcsákat meg hot-dogot lehet kapni,semmi értelmes kaját!reggel/délben mit egyek?mert az nem jó ha reggel eszem is valamit egész nap éhezem este pedig bezabálom a hűtőt!valami ötlet??? plusz a mozgást sem nagyon tudom beiktatni mert sok a lecke.....nagyon el vagyok keseredve........mit tegyek?mit egyek?elég lesz ha mellőzöm a kenyeret?

2011. szept. 11. 12:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Előszöris, reggel egyél otthon, fontos hogy ebben legyen kenyér, vagy valami szénhidrát, amiből lesz energiád. Mondjuk, 2szelet teljes kiörlésű kenyér, sonka, ubroka, paradicsom, főtt tojás. Suliba magaddal gyümölcsöt, joghurtot, tk kiflit kefírrel, vihetsz egy szendvicset is, amit megehetsz az utolsó órád után, mielőtt hazamész. Ezt azért hangsúlyozom, mert én ha éhesen indultam haza, mindig az lett a vége, hogy kiettem a hűtőt. A közelben esetleg nincs vmi kifőzdés kajálda, hogy főtt ételt is egyél? Mert az jobb lenne olyan délután 4ig megenni, estére meg túró, zöldség, tonhal, sonka, ilyesmi. Pontosan hányra érsz haza?
2011. szept. 11. 13:10
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi!hát olyan négyre fél ötre szoktam hazaérni,mert utaznom kell minden nap!
2011. szept. 11. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!