Szobabicikli vagy taposógép?
Melyik a hatásosabb?
A szobabicikli nem olyan full extrás, de azért lehet vele tekerni:)
szerintem az a lényeg, hogy foggyanak a kalóriák. nekem az edzőteremben a szobabiciklinél olyan fordulatszámot kellett tartani a beállított program szerint amitől csak a levegőt kapkodtam negyed óra után. (pedig normál utcai biciklivel se megyek lassan. ) és a kalóriaszámláló így is alig haladt.
A futópadon is ilyen a tapasztalatom.
A lépcsőzőgépen meg szép nyugodt tempóban lépcsőztem, mintha hegyet másznék. fél óra alatt valami 400-500 kcal lement, szakadt rólam a víz meg közben megittam 1 litert, de abszolút nem fáradtam el és nem fulladtam ki.
(bár lehet csak én vagyok ilyen alkat, hogy a gyors mozgás kis erőkifejtéssel pl futás nem jön be annyira.
De pl. láttam olyan kiscsajt aki úgy futott a futópadon fél órát, mint a Duracell nyuszi :-) Szóval tapasztald ki melyiket bírod jobban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!