Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Beteg vagyok, itthon meg úgy...

Beteg vagyok, itthon meg úgy tömnek, mintha a fogyókúra miatt lenne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy kis lázam, meg torokgyulladás. Eddig 1600 kcalt ettem kb, és fogytam is vele szépen, egészséges étrenddel, kevés ch, sok fehérje. Viszont most, hogy lebetegedtem, a család a fejébe vette, hogy csak a fogyi miatt lehet (pedig egyedül több zöldséget/gyümölcsöt eszem, mint a család együttvéve + sportolok is), és minden sz.r kaját meg akarnak etetni velem.

Reggelire pudingot kaptam a szokásos zabpehely helyett

Ebédre spagetti volt - majd sértődés, hogy nem szedtem belőle eleget

Vacsira már fő a nagy adag tejberizs sok kakaóval addig pedig el kell tüntetnem közel 1 liter kamillateát rohadtsok cukorral, plusz egy fél tálca meggyes sütit.

Szerencsére hétfő délelőtt visszamegyek egyetemre, de addig mit tudok tenni? Ilyenkor ugye még mozgással se kompenzálhatok.

Nekem is célom, hogy minél hamarabb felépüljek, de nem tudom hovatenni ezt az irreális viselkedést a családomtól (ha nem eszek valamiből annyit amennyit kiszednek, megsértődnek). Nem akarom elrontani az eddigi eredményeimet!

(173/69, 21L)

2011. szept. 10. 17:26
1 2
 11/14 anonim válasza:

Lópikulát!

40 fokos lázzal érettségiztem! Így jött ki, nem volt választásom. sőt, ha nem valami fertőző bajom volt, bőven bementem órákra is. mindig. mert érdekeltek. akartam.

Neked sincs más választásod. Sőt a friss levegő jót fog tenni szerintem.

korábbi 26/f vagyok

2011. szept. 10. 22:17
 12/14 anonim ***** válasza:

megfeledkeztem a betegségedről. inkább általánosságban írtam ezt a magunknak vásárlós dolgot. tudod, kóla ás chips helyett csirkemell :D

amúgy betegen a pihenésnek azért megvan a szerepe.. és nem csak az, hogy az egészséges de gyenge immunrendszerű embereket ne fertőzzük meg :D én is pihenek egész nap, valami torok nyavaja gyökeret akar verni bennem a tegnap este után nem kevés c-vitamin mellett is :D höhö, szerencsétlen nyavaja..

na, neked jobbulást kíván az egész GYIK fórum team :D

2011. szept. 10. 22:27
 13/14 A kérdező kommentje:

köszi a teamnek :)

egyébként naná hogy én is leszarom a lázat. de tudod, ha hazaállít nagyritkán az egyetemista, pláne betegen, akkor a szülők szent küldetésüknek érzik, hogy ebben a pár napban megneveljék a gyereket :D

2011. szept. 10. 22:38
 14/14 anonim ***** válasza:

jah..

és bakter! még mindég kapar a torkom.. pedig már egy napja volt a zúzós éjszaka :D

2011. szept. 11. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!