Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A hasra tehető izomdolgoztató...

A hasra tehető izomdolgoztató gépek mennyire hatékonyak és hogy működnek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 13:26
1 2
 11/14 bix ***** válasza:
69%

mert ennyire voltál fitt. ez nem a gép előnye, hanem a te edzetlenséged... ha olyan izomösszehúzódást csinálna mint amit felüléskor szoktál akkor összerántana mint egy epilepsziás roham....

és még HA működne is, azaz hatékonyan tudná mozgatni az izmokat. akkor sincs helyi fogyás. tehát ha működne és elég kalóriát égetne el, akkor se feltétlenül a hasadról fogynál, hanem lehet a melled menne le tőle először vagy a feneked:D

totális képzavarban élsz vagy van egy céged ami ilyeneket forgalmaz. bocsáss meg ha kicsit szkeptikus vagyok ha alapvető biológiai tényeknek mondasz ellent. ha működne a cucc akkor a lokális zsírégetésért már simán nobelt kaphatna a feltalálója...

2011. szept. 7. 16:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért azt te se próbáld már bemagyarázni magadnak meg senkinek, hogy (a te nézeteid szerint ha esetleg működne) hogy egy hasra szerelhető géptől a mellem fogy le :D Ezt te se gondolhatod komolyan :D És tudod lokális zsírégetés azért nincs, mert akármit is tornázunk, minden testrészünket mozgatjuk. Ezért fogyunk mindenhonnan. Még egy egyzserű felülésnél is szinte minden izmod mozog. De mivel ezzel a géppel nem végzel semmi gyakorlatot, csak ő végez a HASADON, akkor nyilván csak onnan megy le. Egyébként meg ne hazudtold már meg azt aki saját szemével látta hogy olvadnak le a centik. Főleg úgy, hogy neked fogalmad sincs az egészről, csak kitaláltad, hogy nem igaz. Ráadásul nem csak én írtam. És tudod, az a gép a volt pasim apjának az akkori feleségéé volt. Azóta nincsenek együtt, tehát a gép sincs nála. Visszajött a hasa! De ha te mondod teljesen véletlenül mentek le a kilók, és véletlenül is mentek vissza. Pont akkor amikor a gép előkerült majd eltűnt. Igen, végülis ebben sokkal egyszerűbb hinni, mint a tényben hogy ott van a gép és az csinálta... :D De mondom,nem a tescoban kapható ezer ftos kis lepkéről beszélek, hanem egy kb tíz ezres gépről.
2011. szept. 7. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
És még annyit: megnézném, hogy igazából mennyi biológia könyv is volt életedben a kezedben... :) Lehet, hogy nekem kicsivel több. :)
2011. szept. 7. 16:50
 14/14 bix ***** válasza:
69%

"Azért azt te se próbáld már bemagyarázni magadnak meg senkinek, hogy (a te nézeteid szerint ha esetleg működne) hogy egy hasra szerelhető géptől a mellem fogy le :D"

a fogyásra a zsírleszíváson kívül csak egy módszer van a kalória azaz energia elégetése. ezt izommal teszed. pont. a szervezet pedig pótolja az elégetett glükózt pl a lebomló zsírsavakból. mivel a zsírsavak a zsírsejtekben raktározódnak...

" Ezt te se gondolhatod komolyan :D"

de teljesen

" És tudod lokális zsírégetés azért nincs, mert akármit is tornázunk, minden testrészünket mozgatjuk. Ezért fogyunk mindenhonnan. "

neked halvány fingod nincs alapvető anyagcsere folyamatokról és pl a zsír lebontásának menetéről igaz? mert ha lenne akkor nem írnál ekkora orbitális b@romságokat. lehet hogy több bioszkönyv volt a kezedben mint nekem ha pl te egy orvosin a könyvtárban vagy dolgozó de nem csak fogni kell hanem olvasni. ha meg akarsz cáfolni akkor kérlek vezesd le nekem normálisan hogy a triglicerid bontása hogy folyik, az aktivált zsírsav hogyan bomlik. ha ezt tudnád értenéd miért irdatlan sületlenség amit írsz. de nem tudod.

"Még egy egyzserű felülésnél is szinte minden izmod mozog."

jah és milyen hatékonyan... pl comb szálkásítására is pont ideális... pfff

" De mivel ezzel a géppel nem végzel semmi gyakorlatot,"

ez így van

" csak ő végez a HASADON, akkor nyilván csak onnan megy le."

:D:D:D:D:D hagyd abba kérlek mert röhögök mint az állat és épp tömegelést kezdtem nem szeretnék leszálkásodni hasban:D

" Egyébként meg ne hazudtold már meg azt aki saját szemével látta hogy olvadnak le a centik.

"

go ezoterika topik. ott minden második ember látott ufót:D

" Főleg úgy, hogy neked fogalmad sincs az egészről,"

epic fail. többet fogytam az évek alatt összesen a tömegelés-szálkásítás ciklusok alatt mint ahány kiló te vagy. 2xkb...

" csak kitaláltad, hogy nem igaz."

nem. én tisztában vagyok azokkal a folyamatokkal amik a

zsír lebontásakor zajlanak. te nem. de az ajánlat még mindig áll. ha levezeted hogy hol és hogyan van lokális fogyás akkor hiszek neked.

" Ráadásul nem csak én írtam."

nem csak te tévedsz

"És tudod, az a gép a volt pasim apjának az akkori feleségéé volt. Azóta nincsenek együtt, tehát a gép sincs nála. Visszajött a hasa! De ha te mondod teljesen véletlenül mentek le a kilók, és véletlenül is mentek vissza. Pont akkor amikor a gép előkerült majd eltűnt."

aha. tehát te szakmailag ennyivel tudod bizonyítani az álláspontod. akkor végülis lehet hogy neked van igazad és a teljes tudományos világ téved:D hmm. de minden bizonnyal talán mégsem...

" Igen, végülis ebben sokkal egyszerűbb hinni, mint a tényben hogy ott van a gép és az csinálta... :D De mondom,nem a tescoban kapható ezer ftos kis lepkéről beszélek, hanem egy kb tíz ezres gépről.

"

egy százezres gép se fogja megváltoztatni a biológiát. az izom glükózt tárol. azt használja fel mozgás alatt. semmi köze a zsírhoz hogy mit mozgatsz. ha csak lábat terhelsz mint az atom akkor más izomcsoportok depóiból pótol be a szervezet. de hiszen ezt te is tudod olyan sok könyv volt a kezedben. ha elfogy a glükóz elfáradtál és ennyi. a zsír raktározását a gének által megszabott arányok alapján teszi a szervezet. ezért van az hogy van aki hasra hízik, van aki fenékre és van aki combra inkább. ennek a fordítottját amikor végzed akkor se te döntesz hogy edzés után milyen zsírdepókat kezdjen el bontani a szervezet. egyszerűen azt priorizálja ami a genetikád szerint elsődleges. ennyi. mindenhonnan fogysz és mindenhova hízol de eltérő mennyiségben. de várok egy teljes zsírbontás levezetést, transzporterekkel, folyamatokkal, végtermékekkel, és hogy ez hogy zajlik le lokálisan.

eskü ez egy nobelt érne bárkinek ha bebizonyítod hogy valós

2011. szept. 7. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!