A hasra tehető izomdolgoztató gépek mennyire hatékonyak és hogy működnek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 13:26
3/14 anonim válasza:
Ha már ennyire hülyék vagytok és fogalmatok sincs róla ne szóljatok már bele légyszíves. Kérdező: volt pasim apja 6 kilót lefogyott így. Minden este rajta volt egy órát. Ugyanúgy evett és nem mozgott semmit ezt saját szememmel láttam. De az a gép kb 10 ezerbe került.
4/14 anonim válasza:
na arra befizetek:))
Inkább nem vitázok, hogy melykünk a hülye, ha te ezt tényleg elhiszed:)
5/14 anonim válasza:
Mivel ott laktam, légyszíves engedd már meg hogy higgyek a saját tapasztalataimnak. Kösz.
7/14 anonim válasza:
Férjem kollégájának 5 centivel lett kevesebb a has körfogata. Azt nem tudom, mennyi idő után.
8/14 anonim válasza:
Na hoppá. Ki a hülye mégis? :)
9/14 bix válasza:
te
biológiát tanultál?
az én nőm tud levitálni reinkarnáció közben.
akkor most ki a hülye? a gravitáció se javaslat hanem törvény. a biológia is az. a has az egyik legkisebb izom attól függetlenül hogy elég nagy területet lefed... amennyit ezek az izék stimulálnak az semmi. napi egy óra hasazással se sikerülne.
a szemednek hihetsz, de valami más van a háttérben, nem a gép segített. egyébként is... az izommunka kalóriát éget. az izommunka viszont összehúzódással jár. az összehúzódás intenzitása viszont befolyásolja az elégetett kalóriákat... nem mindegy hogy megfeszíted a hasad vagy felülsz...
mindegyik kivétel nélkül kamu.
10/14 anonim válasza:
Akkor azt magyarázd már meg, hogy 10 perc használat után miért volt akkora izomláz a hasamban mintha 100 felülést csináltam volna? Én csak erre a 10 percre próbáltam ki, de már annyi idő után is éreztem a hatását. Persze nem látványban, hanem a hasamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!