Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így már jobb lessz? Lent

Ez így már jobb lessz? Lent

Figyelt kérdés
Már írtam egyszer hogy leszeretnék fogyni, de akkor úgy gondoltam reggeliről szó sem lehet, mert sosem reggeliztem, de most elkezdtem minden reggel enni egy almát, asztán amikor 1-2 felé haza érek suliból valamit ossze dobok kajálni. Ha sok órám van vagy nem tudok haza jonni akkor viszek magammal még egy almát suliba. Asztán még fél 6 felé eszek valamit. ez így jó? Tudom még sportolnom kell, de elősször bele szeretnék r=azodni a suliba és a tanulásba, meg ebbe a kajálásba. :)
2011. szept. 5. 20:21
 1/3 bix ***** válasza:

nem jó. belerázódhatsz ebbe a kajába, ha elég alacsony a kalóriaszintje még fogyhatsz is, de hogy később még ha akarsz se fogsz tudni megfelelő intenzitású edzéseket csinálni az is fix.

lehetőleg kerülni kell a kalóriaszegény étkezést mozgás nélkül, mert első sorban az izmok sínylik meg

2011. szept. 5. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
AMÍGY A VILÁG VILÁG LESZ SOSEM LESZ OLYAN,HOGY A LESZ 2 SZ LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 5. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:

utolsó:):)

nem nem ez így nem jó

reggelizni kell:

zabpehely tejjel/joghruttal+gyümölcs

szendvics(tk pékáru+felvágott/sajt/tojás+zöldség

suliba joghurt, gyümölcs

ha sok órád van akkor megint egy szendvics

ebéd jó, de ne legyen zsíros, cukros,lisztes, tartalmazzon jó minőségű szénhidrátot(rizs, krumpli, köles, tk tészta)+fehérjét(tojás, husok, halak, hüvelyesek, gomba) zöldséget(főzelék, savanyú, saláta, párolt zöldség)

uzsonna gyümölcs

vacsora tojás, túró, joghurt, hús, hal, zöldségek

2011. szept. 5. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!