Attól függ milyen választ kapok, hogy hogyan teszem fel a kérdést?
Tehát magával a kérdés feltevésével már előre befolyásolni lehet a válaszokat?
Ha hülye kérdést tesz fel valaki, hasonlóan hülye válaszok érkeznek. Komolyra komoly válaszok érkeznek. De pl ha adott egy téma, mondjuk a lúgosítás és valaki megkérdezni hogyan csinálja miket vegyen, jönnek az én hogyan csináltam miket vettem válaszok. Ha viszont már a kérdés úgy szól hogy van-e értelme, ill. hülyeség-e, akkor meg csakis olyan válaszok érkeznek hogy csak lehúzás és humbuk az egész.
Normál beszélgetésekre még ismerősök, barátok között se vár valaki mást, csak a megerősítést:) Csak ha hülyeségre várja az a baj. Alkalmanként 1-2 hozzáértő is akad akiket azért érdemes olvasni. Sokan kicsit komolyabban vesznek néhány kérdést mint kellene. Meg van egy csomó barom aki végig se olvassa, ha végigolvassa se gondolja végig a kérdést se csak az ő véleményét hangoztatja, és ha nem tetszik, vagy szólni mert érte valaki akkor neki áll fentebb.
Egyébként meg ide egy csomó diétáktól rosszkedvű, tornától elfáradt ember írogat, mit várunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!