Hogy fogyjak? Segítene dietetikus vagy edző?
Lány vagyok, 21 éves, 169 cm, és 77 kg.
Most, két hét alatt, szeretnék megszabadulni 3-4 kilótól. Egyenlőre. ÉS később persze többtől is.
Kérem, ha valaki tud segíteni, írjon ide, vagy imél címemre.
Előre is köszi
Két hét alatt 2-3 kiló a reális nem 3-4...
nyomd le alacsonyra a szénhidrátot meg a zsírt, és magasra a fehérjét. Sok folyadék + 2X1000mg L-karnitin + napi 60perc szobabicaj 130.as pulzuson + heti 3-4 súlyzós edzés.
Bővebben:
body.builder.hu, ott nézd meg az edző válaszol alján az alapismereteket, az sokat segít.
3-4 kgot könnyen le lehet adni. ha van eröd menj el szaladni napi 30-60 percet, emelett kis diéta pl. gyümölcsnap méregtelenítés folyadéknappal sok tea, ásványviz. de ha professzionális segítséget akarsz, egy fitness stúdióban nagyon jó edzéstervet tudnak neked összelállítani, bízz bennük. szerintem ez lenne a legjobb és legbiztosabb megoldás.
sok sikert
"-4 kgot könnyen le lehet adni. ha van eröd menj el szaladni napi 30-60 percet, emelett kis diéta pl. gyümölcsnap méregtelenítés folyadéknappal sok tea, ásványviz"
Ez arra tökéletes hogy a jojo effektus utána a kétszeresét hozza vissza...
Inkább fitfness teremben érdeklődj, ők értenek is hozzá.
Bocs, hogy nem reagáltam de sulim volt...
Szobabicim nincs, futni nem akarok, cicim miatt- ez a bajom.
Rendes bici is jó??
Nem kell hülyének nézni, tudom, hogy mozgás...meg minden, csak a sebesség és intenzitás miatt kérdezem.
nem tudom milyen gyorsan lehet szobabicit tekerni, mert sose próbáltam.
Szerintem kezdj el kalóriákat számolgatni, és ügyelj arra, hogy változatosan étkezz, és normál adagokat. A legjobb, ha kb. 3 óránként eszel (napi 5-ször), rendszeresen, időpont szerint. Tízóraira, uzsonnára gyümölcsöt egyél (egy nagy alma, narancs, körte, akármi). A rendes bicikli jó, ezen kívül ajánlom az aerobicos DVD-ket :) (én többet is kipróbáltam, a legjobbak Rubint Réka dvd-i és Béres Alexandráéi szerintem :))
Sok sikert, és aztán írj, hogy hogyan sikerült :)
Na ezt jó rég írtam, most kukucskáltam be...
Hát azóta nem tom mit csináltam volt stressz is, meg figyeltem, is mozogtam ( amúgy nekem csak réka, szandi nem jön be...) de 62 vagyok :D...63 ..
eredeti 83-84-85 ből kb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!