Na és ezt mivel magyarázod?
Figyelt kérdés
A cukorbeteg diétával miért lehet fogyni ,ha a vacsora is kenyérféleségekből áll ,vagy legalábbis van benne az is ?2011. szept. 2. 20:41
1/5 anonim válasza:
Mert ki mondta hogy ha kenyeret eszünk akkor nem lehet fogyni? Mindent lehet enni mértékkel!
Én minden egyes nap eszek kenyeret és lám,fogytam 25kg-ot...
2/5 anonim válasza:
ha te napi mondjuk 1200 kalóriát csak csokiból eszel akkor is fogyni fogsz...fogyásnál nem csak azt kell nézni hogy mit eszel hanem azt is hogy mennyit. mondjuk az más kérdés hogy kiegynsúlyozott táplálkozásra kell törekedni nem csak egyoldalúra.
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval akkor este is lehet enni mondjuk 2 szelet teljeskiőrlésű kenyeret ! ?
2011. szept. 2. 20:54
4/5 anonim válasza:
ha belefér a napi kalóriádba akkor igen. de tapasztalatból mondom mikor többnyire fehérjét ettem akkor sokkal könnyebben leadtam az utolsó pár felesleges kilót.
5/5 anonim válasza:
nincs olayn hogy hizlalo vagy fogyaszto etel csak olyan van hogy sok vagy keves...ezert van az hogy ha egesz nap csak KEVES csokit eszel fogysz es ha RENGETEG csirkemellet salataval hizol...az ordog az adagokban bujik meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!