Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy a leghatékonyabb? Esküvőm...

Hogy a leghatékonyabb? Esküvőm lesz, le kell fogynom, 20 kg-ot mindenképpen. Egy év alatt felszedtem 22 kg-ot, és nem tudom, nem megy, már teljesen ki vagyok.

Figyelt kérdés

1,5 éve eljegyzésünk volt, elkezdődtek az előkészületek, hogy emiatt e vagy valami már, de a stressz meg ezzel kapcsolatos viták miatt elkezdtem zabálni, aug. ba esküvő, most néztem magamon végig hogy kövér vagyok.

Aki ÉRT HOZZÁ NAGYON SZÉPEN MEGKÉREM MEGÍRNÁ NEKEM MIKET EHETEK, ÉS MIRE TORNÁZZAK BÉRES V RUBINT, AMIT A LEGHATÁSOSABB, HOZZÁ TESZEM BABÁM VAN, ÉS EGY ALVÁS IDŐ ALATT TUDNÉK TORNÁZNI. Kb 45 perc.

És pénzünket is gyüjtögetjük, így nagyon kevésből élünk, olyan kaják kellenének ami megfizethető.

2009. ápr. 20. 08:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

én úgy fogytam le, hogy mindent ettem, csak negyed annyit, mint addig. kenyeret egyáltalán nem ettem.

este 6 után pedig semmit.

vizet 3 litert nagy keservesen legyűrtem 1 nap, de ha te többet meg tudnál inni, annál előbb megindul a fogyás.

ha kihagysz 1 étkezést, a következőnél ne pótold, szóval ne egyél duplán.

nekem 2 gyerekem van, nem sportoltam, csak amit a gyerekek mellett mozogtam, meg persze a takarítás.

addig a férjem vitte le a szemetet, és ő járt a boltba, most én viszem, és én járok, annyival is több a mzgás.

16 kilót fogytam fél év alatt, és még folytatom.

sok sikert neked is:)

2009. ápr. 20. 08:28
 2/3 anonim válasza:
100%

Szia! Nekem 9,5 hónapos a babám, és nagyon nehéz volt megtalálnom a módszert ami segít fogyni. De a következő jött be: délelőtt mindent eszem ami kívánok, sőt, kifejezetten szénhidrátot is, mert ha nem eszem, este zabálok... Régebben nem reggeliztem, most kötelezően beiktatom a reggelit. Az ebédem 1 fogás, bármi, de két részre bontva. Az egyik fele 12-2 között, a másik 2-4 között. Este max. egy narancs, vagy semmi, csak

víz. Délután 2-ig akár nasi is lehet, de utána már nem!

Torna: inkább Rubintot csináld, sokkal hatékonyabb szerintem. Nem kell végigcsinálnod az egészet, a lényeg, hogy felggyorsuljon az anyagcseréd. Ha erődön felül csinálod, csak fel fogod adni. Tudom milyen baba mellett az alvási időt kihasználni. Az én sportom a babakocsi- tologatás napi 2-szer 1-1,5 óra, nehezített terepen.

Amíg csak sportoltam (kick-box), plusz babakocsi-tologatás és este 6 után nem ettem, egy deka sem ment le... A fenti módszerrel, hogy hamarabb befejezem az evést, sokat fogytam.

És még valamit csináltam, igaz, csak 1 hónapig, de sztem az is hatott: Colonix béltisztító port ettem. Mivel a Colonix szedésével egyidejűleg kezdtem el a 4 óra után nem evést, így nem tudom, hogy nélküle is így sikerült volna-e. Sok sikert!!!

2009. ápr. 20. 08:44
 3/3 anonim válasza:
100%

Én 9 hónapja szültem.97kg-ról fogytam, most 72 kg vagyok.A módszerem a következő:legalább 2 óra hatékony séta a babával.Nem rohanás, hanem erőteljes séta.Én nem tornázok emellett, elég hatékony.

Étkezés:reggeli lehet laktatóbb, bár én abszolút nem fogyasztok 4 hónapja pékárut és édességet.Amit fogyassz, az zöldségköret, illetve alma, de ezeket is csak 4-ig maximum.Kefír, joghurt mehet 6-ig, de utána ne egyél.Saláta csirkemellel, öntet nélkül.Sajt és felvágott uborkával, főzelék liszt nélkül szintén fogyasztható, de ezt is inkább csak 4-ig.

Sok sikert és kitartást.Én 4 hónap alatt leadtam a felesleges 25kg-ot...

2009. ápr. 20. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!