Ez gyakorlatban mennyire hízlal?
Egyik evészavaros (kevert evészavar edno-nak hívják asszem) ismerősöm rövid ideig (azt hiszem 1,5 max 2 hónapig) az alábbi étrendet csinálta:
1. nap rengeteg kaja, édesség minden
2. nap víznap
3. nap almanap
(4. nap almanap szintén, vagy CSAK ZÖLDSÉG. almán kívül semmi más gyümölcs nem)
és utána kezdte az egészet előlről, megint rengeteget evett, azt mondta annyira hogy majd' kiszakadt a gyomra azt mondta, szét akart szakadni mikor binge-ezett(így hívta, ezt asszem angolból zabálásnak fordítják).
Nem hánytatta meg magát a sokatevős-napokon, minden kaja benne maradt.
Rövid ideig csinálta, már pszichológushoz járt, arra lennék kíváncsi hogy ezalatt az 1,5-2 hónap alatt mennyit hízhatott? tehát csak EZEK ALATT a hónapok alatt
(pszichológus segítségéel már felszedett + 7-8 kg-ot, és már túlvan a betegsége nagy részén, de nem tudja megmondani hogy ezzel az étrenddel amit fentebb leírtam
- vajon súlyt tartott?
- hízott-e?
- vagy fogyott?
sportolni heti 2, de legtöbbször 3szor ment el, futni, minimum 1órára futni + 15 perc séta.
szerintetek? hízott, fogyott vagy súlyt tartott ezalatt az 1,5 hónap alatt?
Az a baj nem tudja ő se, és ő is kíváncsi lenne már. De ez hónapokkal ezelőtt volt, és aztán elkezdett pszichológushoz járni. Ekkor kezdte el mérni magát mérlegen mikor elkezdett dokihoz járni, és azóta hízott + 8 kg-ot. de hogy pszichológus előtt hízott-e azt nem tudja.
Kíváncsi ő is, én is.
Utolsó: miért lenne zsírosító?
Nekem is úgy tűnik, hogy súlytartó. Tegyük fel, hogy a csajszi szervezete (az övé biztos nem igényel 2000 kcalt mer kb. 44 kg volt anno...) igényel 1800 kcalt 1 nap.
1. nap megeszik 4000 kcal-t.
2. nap semmit nem eszik -> 0 kcal.
3. nap megeszik 300-500(max) kcalt almával.
----
3 nap összesen 1800*3 = 5400 kcalra lenne szüksége.
1. nap + 2. nap + 3 nap => 4000 + 0 + 500(max) = 4500.
tehát van kb. 900-1000 kcal deficit. Tehát ergó fogynia kéne, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!