Ha ma nagyon bezabáltam és reggel 50kilot mutatott a mérleg most pedig 52-t és nagyon daginak érzem most magam, akkor mit csináljak hogy a nap végére megint 50legyek? Tornázzak 3szor annyit mint amit szoktam?
Figyelt kérdés
Ettem ma 3 kis sütit amit tesom sütöt,egy fél meglegszendvicst,fagyit 2gombocot karamel és joghurt,banán, egy kis borso fözelék fasirtal és fél zsömlével,és megin fagyi csavaros kicsi csoki vanilia,és egy fél csomag szüz tea keksz jeszuss leirni is sok:S és amugy mindig csak egyszer szoktam enni föt ételt almával szoktam kezdeni a napot.Az jó ha ma sokat tornázok holnap meg csak almát és egy tányér müzlit eszek?2009. ápr. 19. 15:37
21/23 A kérdező kommentje:
16:55 köszi megint:)) és igen én is igy gondolom aki nem tud normálisan válaszolni az ne válaszoljon enyi:)
2009. ápr. 20. 17:39
22/23 anonim válasza:
Ha normális lenne a kérdés és nem az, hogy jaj bezabáltam egy fél zsömlét most mi lesz... Kínozzam magam még tovább? És most kettővel többet mutat a mérleg, mert nem tudom, hogy a reggeli méréssel kell számolni... Összedőlt a világ... Amúgy sem kaptál sok értelmes választ, mert mást nem nagyon tudsz csinálni, mint amit te magad is leírtál (torna stb), úgyhogy akkor én meg monjdam azt, hogy csak azért írtál ide, hogy mi tudhassuk, hogy te milyen vékony vagy?
23/23 A kérdező kommentje:
hát szerintem nem vagyok vékony,és nem azért irtam ide vagy most igaza volt az egyik válaszolonak hogy tényleg irigyek vagytok??? na mindegy szoval hagyuk már ezt lécci amugy meg nem csak egy fél zsömle volt...Ja és még valami ha unod ezeket a kérdéseket akkor ne is válaszolj!
2009. ápr. 20. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!