Kövér vagyok? Hogy tudnék még fogyni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyózni és Már nem akar lemenni több kiló. 165 cm magas és 65 kg vagyok. Szerintetek kell még fogynom? Mennyit? Én mindenképpen szeretnék, mert a barátom a nagyon vékony csajokat szereti. Rengeteget mozgok itthon is, és heti 2-szer járok spinningre + alakformáló aerobikra, valamint alig eszek. Lehet, hogy a fogamzásgátló miatt nem tudok fogyni. Mit csináljak, hogy nagyon sokat tudjak még fogyni? Köszi előre is a válaszokat!2011. aug. 30. 15:52
1/6 anonim válasza:
dobd ki a barátod, akinek úgysem te tetszel, hanem a "sovány csajok" máris megszabadulsz egy hatalmas kolonctól. És stressz nélkül, önmagadért majd könnyebben lefogysz majd, HA te akarsz.
2/6 anonim válasza:
"alig eszek" na itt a bibi... ha hirtelen dobod le a kilókat, akkor azt mind visszahízod majd...kezdj el normálisan diétázni, a barátod meg tehet egy szívességet...
3/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok vele szakítani, mert szeretem. Így inkább fogyok... Szerintetek hány kg. lenne az ideális? Találtam a neten ilyen alma diétát, szerintetek ez jó lenne? [link]
Amúgy köszi mindenkinek! :)
2011. aug. 30. 19:11
4/6 anonim válasza:
Na oké a link eleve rosszul kezdődik, "3 almanap alatt fogytam 4 kg-ot". A hirtelen fogyás nagyon hamar visszajön.
Tekintve hogy az egészséges fogyás heti 0.5-1 kg.
Az súlyoddal magasságoddal nincs baj, ha a barátodnak nem tetszik, akkor így járt.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem! Akkor vmi jobb javaslat? :) 55 kiló szeretnék lenni...
2011. aug. 31. 13:54
6/6 anonim válasza:
Ha a nagyon vékony lányokat szereti, akkor miért Téged választott? Amúgy egészséges étrend és testmozgás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!