Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A piaci büfékben mit lehet...

A piaci büfékben mit lehet venni ami nem hizlal? Gyrost lehet?

Figyelt kérdés

19/l és ez sok: 157cmvagyok hasam 82cm, comb 52cm, mell 80, derék 81? nagyon rossz?

Nem mondhatom az h fogyokurázok mert reggeli mindig alma,de aztán azt eszek ami van ma pl borso fözelék fasirtal sztán délután megin alma vagy helyete müli és kb ennyi...

De egy melegszendvics vagy ilyesmit lehet enni? vagy az nagyon hizlal?salátákat nem árulnak ott sajna..

Ja amugy fogytam 3-4 kilot 50vagyok ha eszek 51 eddig 53voltam ha ettem pedig 54 szoval nem akarok visszahizni, ja és minden nap tornázok ha esetleg egy napig nem rosszul érzem magam h kihagytam egy napot és bepotolom...

2009. ápr. 18. 21:54
 1/5 A kérdező kommentje:
az ott nem müli hanem müzli:D
2009. ápr. 18. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
A gyros nem rossz választás, de csak ha zöldséggel, salátával van és az öntet rajta nem cukros. Sült krumplis köret már rögtön kizáró ok.
2009. ápr. 18. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:
oksa köszi
2009. ápr. 18. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hallod sztm sali mindenmértékben viszont a gyors kaja. Egy amerikai sőt rengetek amerikai attól lett torszülött. Egy héten kb 2x jó próbáld meg nem fogyasztani. Én az édességgel voltam így de már blokkoltam a szenvedélyem. Pedig nálam jobban senki nem lehet oda a csokiért:P:P:P
2009. ápr. 19. 15:34
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2009. ápr. 19. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!