Decemberig hogyan tudnék leadni 8kg-ot?
Figyelt kérdés
173cm és ehhez jön 87 kg! Tudom többet kell leadnom mint 8 kg, de szép lassan akarok és így tudok célokat kitűzni magam elé. Soha nem volt rajtam ennyi felesleg egy 6 hónapos szteroid gyulladáscsökkentő szedése után maradt rajtam +20 kg! kb. 2 hónap alatt szedtem ezt fel :( Szeretnék segítséget kérni tőletek, minden ötletet színesen fogadok!2011. aug. 29. 08:05
1/3 anonim válasza:
van egy szobabiciklink meg egy felülést megkönnyitő mini szerkezetünk. én naponta a szoba b.vel 350 kcal égettem el ( beállitottam annyira )a másik izével pedig naponta 20 percen át felülök. plusz még kevesebbet is eszem valamelyik nap láttam kicsi ovisokat enni és olyan lassan ettek,én is kipróbáltam és igy a kevés kajával is jollaktam. ÉS ÍGY 3 HÉT ALATT 7kg FOGYTAM!!!!!! nagyon szupper és szerintem könnyű de ilyen gépek edzőterembenis vannak de ha sajátot akarsz akkor a dechatlon-ban (asszem igy kell irni) lehet ilyeneket kapni.
2/3 anonim válasza:
Anita Bean - Modern Sporttáplálkozásból indulj ki számold ki az energiaszükségleted és ennél max 15%-al vigyél be kevesebbet. Mozgásnak futás/bicikli+ teljes testes átmozgató edzés. Az első 1-2 hétben kb 2kg-ot csökkenhet a tömeged, de ez csak víz utána 0,5 kg/hét ütemű fogyás várható főleg zsírból és csak kevés izom bomlik, ha betartod a fenti könyvben leírtakat.
3/3 A kérdező kommentje:
van szobabiciklink :) nagyon nem szeretem azt az állapotot amiben vagyok! nem volt elég a betegség utána még +20kg :( köszönöm az ötleteket!
2011. aug. 29. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!