Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kéne még fogynom, most nagyon...

Kéne még fogynom, most nagyon plötyi vagyok? (KÉP)

Figyelt kérdés

Esetleg hol formásítsak/erősítsek? Vagy mit sportoljak?

[link]

[link]

[link]

2011. aug. 28. 13:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha híznál legalább 8 kg-t,akkor talán nőnek néznél ki.Így most se feneked,se combod,se melled,olyan vagy,mint egy kamaszfiú.
2011. aug. 28. 14:53
 12/18 anonim válasza:
44%
Szerintem mellre nem ártana híznod:)
2011. aug. 28. 14:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jó alakod van, ne törődj velük, csak irigykednek.. mondjuk tényleg fura, hogy ilyeneket kérdezel, mert nincs szükséged fogyásra:)
2011. aug. 28. 15:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést hogy másokat idegesítsek,szó sincs erről.Mióta lefogytam mindenki azzal piszkál,hogy milyen vagyok,meg hogy lehet hogy jobb lenne még 2-3 kilót leadni,és hogy ne adjam alább annál amit kihozhatok magamból,akkor jobban néznék ki,stb... Vannak akik meg azt mondják,hogy csak erősítenem kéne. Mindig csak azt magyarázzák hogy x meg y milyen,de én sosem voltam se szép se karcsú,se semmi nekik,és akkor nem is mondom mi volt ezelőtt...Mikor azt hittem volna hogy végre emberszámba vesznek,tessék... ez se elég nekik... Nem tudom,kinek higgyek,azért gondoltam hogy felteszem a kérdést... Tudtommal ezért van ez az oldal... mindegy,bocsánat ha valakit is megbántottam,vagy hülye libának tűntem...
2011. aug. 28. 15:22
 15/18 anonim ***** válasza:
neked onbizalom kene nem fogyas. ha leadnal par kklot akkor sem lennel boldogabb mivel a gond a fejedben van.
2011. aug. 28. 15:53
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
Azta... GRATULÁLOK! Szerintem gyönyörű tested van... lehet lepontozni, szerintem tényleg nagyon-nagyon szép. Ne fogyj! Én örülnék, ha ilyen lennék, mint most Te...:) Esetleg leírnád, hogy sikerült ilyen csodás alakra szert tenned? 15/L : )
2011. aug. 28. 16:00
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát nálam elég lassan ment a fogyás.Még télen kezdtem,mondhatni újévi fogadalomként,67 kg voltam (167 cm) és 1200-1500 kcalt ettem és szobabicikliztem heti 4*1 órát.(bicajos napokon 1500,mikor nem bicikliztem,1200) nagyjából ennyi.Így lement 12 kg júniusra. Remélem,segítettem!:)
2011. aug. 28. 21:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia! : ) Köszi szépen a választ, igen, segítettél. Egyébként én is szobabiciklizek :)

Nagyon nagyon ügyes vagy! : )

2011. aug. 31. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!