Fogyókúrázók! Milyen fogyókúrás édességeket ajánlanátok?
Nem tudom de nekem a gyümölcs meg ezek a joghurtos izébizék nem nasik...
A neten vannak jókis fogyis sütireceptek,pl túrófánk, fehérjepiskóta, bögrés süti, diétás lekvárral
www.chminusz.hu itt találsz ch csökkentett liszteket, palacsinta és muffin alapporokat amik szintén ch csökkentettek. Ezekből már mennyei finomságokat lehet csinálni,amik tényleg finomak,nem ezek a gyümis vackok...
korpovit keksz kefírrel,
korpovit keksz+túró+fahéj+reszelt alma összekeverve-majd a kekszre rákened
korpovit keksz+diétás dzsem
zabpelyhet ledarálni, pohárba rétegezni, rá egy kanál diétás dzsem majd egy pohár joghurt és rá valamilyen gyümölcs(barack, szilva, alma) ezekkel a legjobb szerintem
turmixolva gyümölcs+joghurt, vagy gyümölcs+túró+1-2 ek joghurttal kikeverve
fehérjeszelet/turmix
zabkása édesítővel és gyümölcs+joghurt
köles mákkal és diétás dzsemmel(kölesfelfújt)
zabkása joghruttal, fahéjjal
zabpehely+tej összeturmixolva+édesítő
tejberizs-baranrizs+édesítő+1.5% vagy 0.1% vagy rizs/szabtej, feltét kakaópor/fahéj/mák/kókuszreszelék/gyümölcskocsonya
zabpehely ledarálva, túró édesítővel, joghurttal átkeverve kis mazsola ebből túrógombóc, zabpehelybe forgatni, majd joghurtos-édesítős öntet ugyanez szilvásgombóccal is
palacsinta, kókuszgolyó szintúgy
gyümölcslé
update puding, túrórudi, szója italok, shakek, joghurtok
diétás szörpök
étcsoki
diétás pudingok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!