Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék 15-20...

Hogyan fogyhatnék 15-20 kg-ot? Főleg tapasztalatok érdekelnek és nem okoskodások.!

Figyelt kérdés
Tehát szeretnék normális keretek között leadni 15-20 kg-ot. 160 cm vagyok és 80 kg. Tavaly még 70-73 voltam, aztán elkezdtem fogamzásgátlót szedni és szerintem amiatt elkezdtek felszaladni a kilók. Már nem szedem de persze a kilók maradtak. Már 10 kg-al is meg lennék elégedve de majd akkor szeretném abba hagyni ha jól érzem magam a bőrömben.
2011. aug. 26. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Kalóriadeficit (kevesebbet eszel, mint amennyit elhasználsz). Emellet érdemes mozogni (gyaloglás,kocogás, biciklizés, úszás, tánc).
2011. aug. 26. 16:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Sportolni nem igazán szoktam, max néha biciklizni. Az étkezéssel viszont belátom én is hogy probléma van. Mikor felébredek akkor órákig nem birok enni tehát van kb dél mire bekapok pár falat kaját, aztán egész nap nem is vagyok éhes és van hogy 1 nap csak egyszer eszek vagy mondjuk estefelé (7körül) eszek valami normálisabbnak nevezhető kaját ami nem sok de nem is csak pár falat. Egyszerűen nem birok még napi 3x sem enni, nem hogy 5x. Ezt nem nevezném koplalásnak mert nem éhezek, amikor éhes vagyok akkor eszek.
2011. aug. 26. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Én szobabicikli beruházását tanácsolom, én ezzel fogytam 27kg-t, kicsit túlzásba is vittem a dolgot :) Azóta néhány kg-t vissza is szedtem ami nem is baj.

Nagyon hatásos, ha te is lustább típus vagy, nincs kedved eljárni edzésekre, vagy lejárni futni, akkor ez a tökéletes megoldás.

Télen-nyáron, fagyban-esőben, bárikor amikor kedved támad tudsz edzeni, nem kell hozzá kimenni a házból :)

2011. aug. 26. 16:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És mellette mást nem csináltál?? Mindent úgy csináltál mint előtte csak elkezdtél biciklizni? Én egyébként eljárnék futni is vagy bármit, tavaly nyáron jártam is de most nem jön velem senki és így semmi kedvem meg uncsi stb.!
2011. aug. 26. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is pontosan így vagyok ezzel, egyedül unalmas futni. Akkor már itthon felpattanok a szobabiciklire, bekapcsolok valami zenét, vagy tv-t nézek, és máris jobban telik az idő :)

Semmi mást nem csináltam, csak minden nap bicikliztem, és mellette ugyan annyit ettem. Én napi két órát tekertem, tehát másfél hónap alatt 92kg-ról 75kg-ra fogytam.

De az 1 óra edzés is bőven elég, csak kicsivel lassabban fogod elérni a kívánt eredményt. Ami nem is baj, mert a hirtelen fogyástól megnyúlhat a bőröd :)

2011. aug. 26. 16:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Ez most nagyon felcsigázott hogy úgymond csak ennyitől, ennyit lehet fogyni :)
2011. aug. 26. 16:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem "csak". 2 óra biciklizés akár 600 kcal is lehet. Arra kell vigyázni, hogy az elfogyasztott étel tényleg pontosan ugyanannyi legyen, mint a bicilizés előtt. Nagyon jó kondigép még az ellipszis tréner. Ez szinte az egész testet megmozgatja, nem csak a lábakat.
2011. aug. 26. 16:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a csakot hogy én pl imádok biciklizni... tehát nem olyan megerőltető mint pl a futás (bár futni is mennék ha lenne kivel) Köszi a válaszokat :)
2011. aug. 26. 17:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi hogy ezeket a gépeket hol érdemes megvenni és kb mennyibe kerülnek? Egyik ismerősöm vett még régebben 1 elég akciós szobabiciklit és szétment hol az egyik hol a másik alkatrész, folyton szervizbe volt..!
2011. aug. 26. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:

40e fölött vannak. dechatlon pl. jó szerintem.

alapelv viszont, ha az étrendet nem tudja valaki rendbe rakni, akkor edzést hogy tudná? az evés meg nem tudás kérdése, vagy betömi az ember, amit kell, és akkor ellátja a szervezetét (függetlenül kedvtől, anorexiától, időjárástól vagy levegő páratartalmától..) vagy vállalja, hogy hiányos ellátása lesz, ami legalább minőségi éhezés, előbb-utóbb ez megmutatkozik az egészségen, és zsírosodásra hajlamosít.

2011. aug. 29. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!