Formásodáshoz a mai napom elmegy?
Reggel ettem 2 kisebb korpás kiflit, egy nagy paradicsomot, 2 főtt tojást és pár db tavaszi szeletet.
Tízóraira egy barackot, ebédre egy tányér paradicsomlevest, amiben kb. 2-3 marék rizs van szétfőzve az egész fazékban! Tehát az én tányéromba elenyésző mennyiség került belőle. Illetve még ettem 4 kis rózsa rántott karfiolt majonéz nélkül. Vacsira egy szelet grillezett húst fogok enni salátával.
A karfiolok kb. akkorák voltak mint itt a képen.
Igazából nem fogyózni szeretnék mert már leadtam 9 kilót, csak nemrég jöttünk haza a nyaralásból és ugye ott se torna se odafigyelés nem történt a táplálkozásra így feljött rám 1.5-2 kiló a mérleg szerint. :) Pontosan nem tudom, hogy ebből mennyi a valós adat mert pont ma jött meg a menstruációm is.
Amúgy 160 cm vagyok és 52.5 kiló. Ismétlem, elsősorban nem fogyni szeretnék hanem még itt-ott formálódni mert van mit csiszolni a testemen csak nem tudom, hogy ilyen táplálkozással menni fog-e. Úgy őszintén, kicsit már meguntam a diétás kajákat az elmúlt pár hónapban. :)
Tornáztam is ma, megcsináltam a Rubint Réka "van öt perced" fenék formáló tornáját, mindkét oldalra 3x. Illetve 1x megcsináltam a combra való tornáját. Több nem ment ebben a melegben. :)
Szerintetek? Ez így még elfogadható?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!