Szerintetek kell még fogynom? Hány kilónak tippeltek? (KÉP)
Figyelt kérdés
172-3 cm vagyok. Én még szeretnék fogyni legalább 4 kilót,de a környezetemben elő emberek nem javasolják. Eddig 13 kilót fogytam.
kép : [link]
2011. aug. 23. 16:53
11/18 bix válasza:
egy grammot nem fogynék, de elkezdenék valamit mozogni. a combodon és a karodon elég rendesen látszik hogy nem kapott elég mozgást:)
12/18 A kérdező kommentje:
Pedig sokat mozgok.:) Suli közben kosár,floorball és röpi csapatban is én vagyok a csapatkapitány/irányító. Ezen kívül pedig heti 3x konditerembe járok személyi edzőhöz. Kardiózok és súlyzós edzést is végzek.
2011. aug. 23. 19:14
13/18 bix válasza:
akkor épp itt az ideje egy kicsit rákapcsolni a kajára, egy kis izom el fog ott még férni:)
14/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól nézel ki így. :) Elárulnád, hány kiló vagy? :D Mivel egy a magasságunk, és viszonyítási alapnak jó lesz. Bár már én is csak néhány kilót akarok fogyni.
15/18 anonim válasza:
Engem is érdekelne hogy hány kg vagy, mert én is ilyen magas vagyok, és szeretnék még fogyni egy pár kg-t. Vagyis inkább centit:)
16/18 anonim válasza:
Ó igen, és gratula a leadott súlyhoz!:) Nem semmi:P
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) 58-59 kg vagyok, méreteim 89-60-94.
2011. aug. 23. 21:48
18/18 anonim válasza:
csodalatos tested van. nehogy le adj meg tobb kilot. komolyan gyonyoru vagy. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!