Szerintetek, hogy nézek ki? hány kilónak tippeltek? (képpel)
Figyelt kérdés
kepfeltoltes.hu/view/110822/2011-06-18_13.15.27_www.kepfeltoltes.hu_.jpg2011. aug. 22. 22:28
51/59 anonim válasza:
na de hány kiló vagy?
én 62-64-re tippellek
53/59 anonim válasza:
Bunkó emberek az őszinték, bár nem kell ezt a normát felaggatni minden ilyen emberre, mielőtt elfogadható képet alakítanál ki róla. Szerintem nem te tanulsz pszichológusnak.
54/59 anonim válasza:
Az is relatív kinek mit jelent a bunkó, próbálj másik nézőpontból is belegondolni.
55/59 Életed válasza:
Szia Fanni..:)
Remélem a hozzászólásom nem volt sértő... , nem annak szántam...
57/59 anonim válasza:
Én kevesebb kilónak tippeltelek volna mert nekem is hasonló alakom van, csak te magasabb vagy. De a lényeg, hogy szerintem formás vagy, túl sokat ne fogyj. :)
58/59 anonim válasza:
Szerintem nem vagy csinos.Kis alakformálás rádférne.(nem fogyásra gondolok)
59/59 anonim válasza:
Szia!
Csinos, fiatal lány vagy.....légy elégedett magaddal!
Jolinar.....végy szemüveget. Ne haragudj, de a hozzád hasonló emberek miatt a statisztikák szerint a fiatal 14 évesek 60-70 % fogyókúrázik és olyat tesz amivel csak az egészségét rombolja.
Tudod, nem az a mottó, hogy vasággyal együtt 40 kiló és se mosoly, se értelem.....a kerek popsiról és a nőies formákról nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!