Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek, hogy nézek ki?...

Szerintetek, hogy nézek ki? hány kilónak tippeltek? (képpel)

Figyelt kérdés
kepfeltoltes.hu/view/110822/2011-06-18_13.15.27_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2011. aug. 22. 22:28
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem látszik kövérnek mivel magas vagy 60 körülinek tippellek
2011. aug. 24. 18:00
 42/59 anonim ***** válasza:

ma 17:44

Látom azért agyilag normális vagy, ez a lényeg.

2011. aug. 24. 18:01
 43/59 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér egyáltalán. Kezdhetnél valamit a hajaddal, kevés smink, és máris jól néznél ki.
2011. aug. 24. 19:09
 44/59 anonim ***** válasza:
Én hasonlóan néztem ki 62 kilósan.
2011. aug. 24. 19:13
 45/59 A kérdező kommentje:
ne aggódj, egyáltalán nem vagyok naiv, tudom milyen a világ...és tudom, hogy mi lenne abból, ha elfogadnék egy ilyen ajánlatot. egyáltalán nem vagyok naiv...néha sajnos. a kislány minősítést pedig egyenesen kikérem magamnak :) tudom, hogy ez nem jó dolog, de nem is ez a lényeg...van amikor a látszat csal...és ez csak pár kép...és nem tudod, hogy milyen a másik...személyisége bármit rejthet.
2011. aug. 24. 20:31
 46/59 Életed válasza:

Hmm... kikéred magadnak..:d

Hát megkaptad...:d még nem vagy igazi felnőtt nő, így kislány vagy..:d hozzám képest...de örülj neki...:d

Ja és gondolom anyudnak is a kislánya maradsz.. még 60 évesen is majd.. ha megéli....:d

Amúgy meg aki a Te korodban normál alkat.. az egy idő után elfog hízni... ez tapasztalat.. de miért fog ez téged zavarni?:d Hiszen addigra férjhez mész és gyerekeket fogsz szülni... és a párodnak meg úgy fogsz tetszeni ahogy vagy... ha nem így lesz... akkor cserélj majd le őt...:d

Nem az alak a lényeg sehol, hanem, hogy milyen vagy, kedves, figyelmes, milyen a kisugárzásod.

Nagyon sok vékony nő él egyedül.. mert csak saját magával van elfoglalva.. másra nem gondol..Ezeket szokták úgy hívni... hogy saját magukba estek bele..:d

Érted kislány?:d Neveden nem szólíthatlak... mert nem írtad le... de ha gondolod adok neked egy nevet... :d pld. Ráhel:)

2011. aug. 24. 21:04
 47/59 anonim válasza:
Ki az a barom aki azt mongya hogy kövér vagy?:oo úristen.. szerintem tök jó alakod van:) tényleg:) persze ha neked nem felel meg ez a súly akkor nyugodtan foggyál le egy kicsit, de szerintem nagyon jó ez így :)
2011. aug. 24. 22:06
 48/59 anonim ***** válasza:
Nálam biztos, hogy több vagy (nálam mindenki több...), de azért még elbírnálak. Lehetsz te felül, mert ha én lennék, nagyon nyomna a medencecsontom. XD
2011. aug. 25. 02:31
 49/59 anonim ***** válasza:
Művész a művészhez. :)Légy mindig ilyen magabiztos. Irigylem, hogy ilyen nyugodtan reagálsz sok bunkó beszólásra. Amúgy csinos vagy csak a csípődnél nem ártana egy kis formálás. De ha művész vagy akkor te is látod az arányokat. 1 héten 3x elmész 1 órát futni. Bőven elég. Szép a hajad és az arcod is. :)
2011. aug. 25. 08:45
 50/59 A kérdező kommentje:
valószínű, hogy a férjemnek tetszeni fogok majd, mert másképp le se állnék vele, és nem is lenne tartós a kapcsolat...amikor azt említettem, hogy "kikérem magamnak" nem arra a személyekre gondoltam, mint például, az Édesanyám. tudom, hogy neki mindig a kislánya maradok, és ez így van rendjén :) utolsó hozzászóló--->köszönöm a kedvességed, nagy öröm volt számomra a soraidat olvasni :) azért nem veszek, föl semmi "bunkó" beszólást, mert 1.) nem érdemes :) 2.)lehet, hogy nem tehet róla, hogy így alakult ki a személyisége (pl. az ingerszegény környezet miatt, vagy azért mert nem foglalkoztak vele, vagy azért, mert nem nevelték meg.) és az a helyzet, hogy erről nem az illető tehet. ezért nem húzom fel magam, hanem inkább megpróbálok minden hozzászólásból eltenni magamnak azt ami hasznos lehet, a többit pedig elengedni :)...amúgy Fanninak hívnak :):]
2011. aug. 25. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!