Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen alakom van szerintetek?...

Milyen alakom van szerintetek? KÉPPEL

Figyelt kérdés

[link]

kb. 173-4 cm vagyok, hány kilónak tippeltek? Mennyit adnátok le a helyemben?

2011. aug. 21. 21:25
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Sztem pont jó alakod van, én is 70 körül tippeltem volna, arányos, mindenhol van 1 kicsi, annyi pont kell;-)
2011. aug. 21. 22:43
 22/42 A kérdező kommentje:
de ha ez lenne a pont jó alak, akkor miért van az, hogy a 33-as nadrágba is éppcsakhogy beleférek? :( Nagyo frusztráló úgy nadrágot vásárolni, hogy tudod, hogy a boltban található legnagyobb méret sem biztos, hogy jó rád. Csoda, hogy a 28-as méretet nézve fáj a szívem?
2011. aug. 21. 22:46
 23/42 Rezko92 válasza:
hogy lehecc te 70kg? :O am. guggolás+kitörést nyomasd
2011. aug. 22. 00:20
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

szerintem pont annyi vagy, ahánynak kinézel. nem annyira rossz, de rettentő plöttyedt. és pont 10 kilót kéne fogynod. most sokan le fognak fujjogni, de a 20 év körülieknél ez elvárás, és alap. később az emberek már kevésbé figyelnek magukra és kevesebbel is megelégednek. valószínűleg nem egy álompasinak felelnél meg ilyen alakkal. és ezt remélem nem veszed rossz néven. pár hónapja én is ilyen adatokkal rendelkeztem, ledobtam 7-8 kilót, és még így is kéne egy kicsit + formásodni. ne elégedj meg ezzel, mert később meg fogod szívni.

18/L

2011. aug. 22. 01:29
 25/42 A kérdező kommentje:

18/L köszi a kommentet. Már van egy álompasi akinek így megfelelek, de talán 10 kg mínusz után is elfogad ;)

pár napja már diétázom, azért is fotóztam magam, hogy legyen előtte-utána kép :)

Egyébként igazad van azzal kapcsban, hogy most kell rá odafigyelni, amíg van időd suli mellett meg nincs gyereked stb, de azért azt nem mondanám, hogy elvárás... inkább mindenkinek a saját érdeke :)

2011. aug. 22. 02:19
 26/42 anonim ***** válasza:
0%
Fuhh szerintem nagyon csúnya az alakod. Vagyis nekem nem tetszik.. A felsőtested mint egy fiúé, a segged meg....
2011. aug. 22. 05:49
 27/42 anonim ***** válasza:
57%
szerintem is a kg-mal nincs probléma, de mivel kinézetre nem vagy top-on ezért nagyon sok torna kéne. bocs de ez az igazság
2011. aug. 22. 09:48
 28/42 anonim ***** válasza:
57%

Milyen alakod van? Kicsi átalakításra szoruló :)

De max 7-8 kilótól kell megszabadulnod, egyébként kitűnő az alapanyag :D

2011. aug. 22. 10:59
 29/42 anonim ***** válasza:
nem azt mondom hogy nagyon gaz de azert ahogy egyesek itt aradoznak hogy milyen jo es tokeletes na az mar tulzas. van jocskan mibol leadnod es sokat kell sportolnod mert puha vagy. a hasad meg olyan mint egyes noknek szules utan. szoval sportolj sokat es dietazz.
2011. aug. 22. 11:01
 30/42 anonim ***** válasza:
100%

"egyesek itt aradoznak hogy milyen jo es tokeletes"

Miért nem lehet elfogadni, hogy valakinek ez a tökéletes?

Nekem igenis tetszik, és nem vagyok egyedül úgy látszik.

Nem nyalakszom, mert nem szokásom, ha vmi nem tetszik, azt meg is mondom, de az én elvárásaimnak megfelel.

Egyetlen szó: ÍZLÉS!!!!

Ami mindenkinek más, ezt kéne tolerálni, hogy mindenkié más!

2011. aug. 22. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!