Milyen alakom van szerintetek? KÉPPEL
szerintem pont annyi vagy, ahánynak kinézel. nem annyira rossz, de rettentő plöttyedt. és pont 10 kilót kéne fogynod. most sokan le fognak fujjogni, de a 20 év körülieknél ez elvárás, és alap. később az emberek már kevésbé figyelnek magukra és kevesebbel is megelégednek. valószínűleg nem egy álompasinak felelnél meg ilyen alakkal. és ezt remélem nem veszed rossz néven. pár hónapja én is ilyen adatokkal rendelkeztem, ledobtam 7-8 kilót, és még így is kéne egy kicsit + formásodni. ne elégedj meg ezzel, mert később meg fogod szívni.
18/L
18/L köszi a kommentet. Már van egy álompasi akinek így megfelelek, de talán 10 kg mínusz után is elfogad ;)
pár napja már diétázom, azért is fotóztam magam, hogy legyen előtte-utána kép :)
Egyébként igazad van azzal kapcsban, hogy most kell rá odafigyelni, amíg van időd suli mellett meg nincs gyereked stb, de azért azt nem mondanám, hogy elvárás... inkább mindenkinek a saját érdeke :)
Milyen alakod van? Kicsi átalakításra szoruló :)
De max 7-8 kilótól kell megszabadulnod, egyébként kitűnő az alapanyag :D
"egyesek itt aradoznak hogy milyen jo es tokeletes"
Miért nem lehet elfogadni, hogy valakinek ez a tökéletes?
Nekem igenis tetszik, és nem vagyok egyedül úgy látszik.
Nem nyalakszom, mert nem szokásom, ha vmi nem tetszik, azt meg is mondom, de az én elvárásaimnak megfelel.
Egyetlen szó: ÍZLÉS!!!!
Ami mindenkinek más, ezt kéne tolerálni, hogy mindenkié más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!