Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Többször fölmerült bennem a...

Többször fölmerült bennem a kérdés. Ők hogyan csinálják?

Figyelt kérdés

Legtöbbször klasszikus amerikai filmekben lehet őket látni, az igazi vékony és gyönyörű nőket.

Ha végignézünk rajtunk tényleg "hajszálvékonyak", de nem az az anorexiás, csontos típusú csajok, hanem megvan minden domborulat, de még sincs semmi fölösleg.

2011. aug. 17. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Dietetikus, személyi edző, és nekik ez a munkájuk, jól kinézni, hiszen a testükből (is) élnek.

Attól még, hogy filmekben ezt látod, az átlagos ember nem ilyen - és ez egyáltalán nem baj. Nem kell bálványokat kergetni.

2011. aug. 17. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
kemény diéták, kemény edzés,egy kis plasztika. ők egy összeállított termék. a nádszál vékonyság meg lehet adottság is.
2011. aug. 17. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Pfff....

Nekem ku.rvára más elképzelésem van az egészséges kinézetről.

A koplaláson és a személyi edzőn kívül sokan nyúlnak még FOGYÁS CÉLJÁBÓL különféle drogokhoz, amik felzabálják róluk a húst.

A szilikoncici meg "alap", ahogy a lengőborda kivetetése is, hogy a homokóra alkat meglegyen.

2011. aug. 17. 22:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Fuj, nekem ezek nem tetszenek :D

Én nem róluk beszélek, mivel ez CSONT sovány, anorexiás kategória..

Most nem filmet, hanem klipet linkelek, az ilyen nőkre gondolok:

http://www.youtube.com/watch?v=vFAf_29KYTs&ob=av2e

0:14, 0:15-nél például az a csaj

2011. aug. 17. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Én az Ő alakjukat irigylem leginkább...

2011. aug. 17. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:
2011. aug. 18. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!