Gáspár Evelin hogyan fogyott le?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 15:31
11/14 anonim válasza:
Azért, mert nem 20 kg, attól még nagyon is csinos, és nagy teljesítmény ettől a kislánytól. Sokkal jobban néz ki, mint ezek a 40 kilós piszkafák. Inkább ilyen modelleket látnék szívesen!
12/14 anonim válasza:
utolsó kommentelő te biztos egy dagadt, megkeseredett, falusi vagy azért vélekedsz így ;)oké, hogy nem szép, ha valaki piszkafa, de azért Evelin nagyon messze áll attól, hogy modell legyen! sok ember fogyott már le és mégsem lesz belőlük egyből modell.
13/14 anonim válasza:
ma 16:33
Ne személyeskedjünk, vagy ha mégis: te pedig egy bunkó vagy! Hogy jut eszedbe így beszélni velem???
Egyrészt nem vagyok falusi, se dagadt, egy normális testalkatú 40 éves nagyvárosi anyuka vagyok.
Másrészt: bocs, hogy véleményem van, azt hittem, ez az oldal ezért jött létre.
Neked teljesen mindegy lehet, hogy hogy nézel ki, mert a modorod gusztustalan!
14/14 anonim válasza:
Szó, ami szó,ez szemét megjegyzés volt. Biztos büszke lenne anyukád,ha látná, hogy mennyire tiszteled a másik embert...szerintem is csinos lett Evelin,de csak azért lesz modell,ha lesz, mert az, aki,és nem azért, mert modell alkat. Egyébként meg szerintem a csont a kutyának való,akkor szép egy nő,ha van rajta egy kis extra... Az első osztály is mindig párnázott ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!