A mostani fiatalok ( 13-19) mindenki sovány?
Aki tiniként fogyózik, az nagy valószínűséggel törpi is marad... Én gyerekként voltam irtó alacsony és sovány, kisétkű voltam alapból, 14 évesen elegem lett, minden osztálytársnőm magasabb volt és nőies, rühelltem a véznaságom, senki nem mondta a környezetemben, hogy a sovány szép, ezért logikus, romlatlan gyermeki eszemmel a szépet láttam szépnek, vagyis a formás, nőies alakot, ölni tudtam volna érte - elkezdtem normálisan enni, és láss csodát, egy-két év alatt vagy másfél fejjel lettem magasabb, és végre olyan alakom volt, amilyet szerettem volna. Aztán intenzív sport jött, és most még olyanabb... :)))
Szóval sztem tényleg a média meg a reklámok torzítják el a fiatalok szépről alkotott fogalmát, mert nekem alapból nem volt szép a sovány.
Szerintem mindkettőből sok van,piszkafából és duciból is. Átlagosból van a legkevesebb.Ha valaki vékony,akkor sem izmos. 15 éves vagyok. Én is duci voltam(169/71),de lefogytam és meg is nyúltam(172/58). Nőies alakom van (88-60-92).Be szoktak szólogatni,hogy kövér vagyok. Intenzíven sportolok,tehát plötyi sem vagyok,de még így sem felelek meg az "elvárásoknak".:D
Az a durva,ha kimegyek strandra,mindenki narancsbőrös.:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!