Barátnőm fogyókúrázik, és megevett tegnap vagy 10 szelet sütit, és azt mondta hízott 1kg-t. Hazudik? Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 15:07
1/12 anonim válasza:
Hát gondoljuk csak át... 10 szelet süti darabja kb 10-20 dekagramm... hozzá ivott vizet meg evett mást is --> kb. 2 kg tápanyag bevitel --> fele eltávozott széklettel, vizelettel --> szerinted lehetséges?
3/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, épp ezért kérdezem, de szerintem ez nem lehetséges.
Nem sütifogyokúrát tart, hanem elcsábult. :D
2009. ápr. 14. 16:02
4/12 anonim válasza:
Ez elég gyakori ilyenkor:-)
És megbocsájtható, 2x van nagy ünnep egy évben, most és Karácsonykor!
5/12 anonim válasza:
lehetseges :)
szerintem ez genetikatol is fugg ; vannak olyan emberek, akik konnyen hiznak/fogynak. pl en is,ha csak 2szer eszek egy nap, attol is fogyok , vagy ha picivel tobbet eszek, akkor hizok (1kg +- ) :)
6/12 anonim válasza:
természetesen lehetséges, ilyenkor a szervezet nagyon várja a "rendes" tápanyagot, amit szépen elraktározhat, persze ez csak akkor igaz ha túllépte a kaloria limitet
7/12 anonim válasza:
dehogy várja, én heti 1-2nap eszek elég rendesen a fogyókúrába, mégis már -20nál tartok
8/12 anonim válasza:
Ha szénhidrát-szegény diétán van akkor lehet h a szervezet gyorsan betöltötte a szénhidrát raktárakat...
9/12 anonim válasza:
énis sokáig fogyokúráztam, nemettem semmi sütit vagy cukrosat vagy fehér liszteset, aztán egy családi összejövetelen jól befaltam mindkét nap, és 2 kilót hiztam, de gyorsan lement
10/12 Böse válasza:
1 g szénhidrtát a testben(glikogén) 4 g vizet köt meg, ezért szoktak az emberek félrezabálás miatt hirtelen sokat hízni, szóval annyira nem kell betojni, az 1 kilóból max 20 deka zsírocska jött fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!