Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valakinek van kedve velem...

Valakinek van kedve velem együtt fogyni? Elég sokat kell fogynom, legalább 35öt, többi info lent!

Figyelt kérdés

19 vagyok, 164 cm, és kb. 95 kg, 60 lenne nekem az álomsúly. Mozgásnak a futást választottam, és beiratkoztam újra a táncedzésekre. És radikálisan változtatok az étrendemen, mert elég egészségtelenül étkezem.

Szóval olyanokat keresek, aki hasonló mennyiséget szeretne leadni, illetve tippeket is szívesen elfogadok :)

Köszi mindenkinek.

2011. aug. 16. 19:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
utolsó 24L merre laksz?
2011. aug. 16. 19:37
 12/21 anonim ***** válasza:

35 kg túlsúllyal nem kéne futkározni

bringázás vagy úszás

2011. aug. 16. 19:39
 13/21 A kérdező kommentje:

sziasztok!

látom sok sorstárs van, bár nem ugyanolyanok :)

akkor akinek van kedve együtt hozzálátni, megpróbálni, írjon emailt: ejjelipillango@citromail.hu

hát az étrendemet most próbálom kialakítani, hogy tartható legyen, és minél egészségesebb, pl. próbálok lemondani a cukorról, üdítőkről, csokiról stb., kenyeret már egy éve nem is eszek (fehéret), amúgy is csak ritkán.

táncolni még nem kezdtem el, az csak később indul, de a futást ez alapján próbálom: [link] ezt már nagyon sok helyen láttam ajánlásba, nem tudom menni fog e.

kedves utolsó! akkor inkább ne fussak? úszás sajnos nem megoldható rendszeresen, csak nagyonnagyon ritkán, a biciklizés meg csak iskolakezdésig, amíg vissza nem költözök a suli miatt, amúgy minden nap szoktam kerekezni egy keveset amíg elintézem a dolgaimat :)

2011. aug. 16. 19:49
 14/21 A kérdező kommentje:
ja és nem voltam dietetikusnál... anélkül szerinted nem fog menni?
2011. aug. 16. 19:50
 15/21 A kérdező kommentje:
19.37es,utána nézek, és köszi a tippeket!
2011. aug. 16. 19:51
 16/21 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járunk, bár nekem a 60 tényleg csak álom :) Ha olyan 70 környékére sikerülne lemennem, már jól érezném magam a bőrömben.

A futás nálam sajna nem jön össze - papírom nincs, miért, egyszerűen nem bírom, helyette a tömegközlekedést biciklire és lábbuszra cseréltem.

Tavaly nyáron sikerült lefogynom, de télen sajnos visszacsúsztak a kilók - mivel főzni egyáltalán nem tudtam, így rossz minőségű, olcsó készételeken éltem. Ahhoz képest viszont tényleg radikális a változás, ha azt vesszük, hogy normális, főtt kajára tértem át :)

Most tartok ott, hogy rám jön a tavaly nyári felsőm, első cél a tavaly nyári nadrág, a második kifogyni belőle :)

19/L

2011. aug. 16. 19:53
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
majd 20 kg mínusz múlva fuss, az az edzésterv viszont jó...de ha most futni kezdesz kicsinálod az ízületeidet, pláne, ha nem megfelelő cipőt és terepet választasz...
2011. aug. 16. 19:54
 18/21 A kérdező kommentje:

19.53as, az nagyon jó, akkor haladsz :)

én amíg suliban voltam, fogytam, tíz kilót, de miután hazajöttem visszajöttek :S anya főz stb :S meg itt nem kellett annyit mozogni, én meg lusta vagyok/voltam.

akkor egyenlőre elvessem a futást? akkor marad a tánc majd októbertől, addig igyekszem minél többet biciklizni, illetve nem úgy enni mint most :S

2011. aug. 16. 20:01
 19/21 anonim válasza:

Én is szívesen beszélnék vkivel :) Nem tudom, hogy van-e kedve vkinek, akár csak minden este 1 email, hogy hogyan áll, és mennyire szenved :P

"én 22L vagyok, a magasságom annyi mint neked, de nekem az álomsúly az 52kg, és 10kg választ el tőle, de már régebben fogytam kicsivel több mint 15kg-ot erre a súlyra"

Az én paramétereim szinte tök ugyanazok, mint a tieid. Kb 165 cm, és 61-2 kg :)

Én pár napja figyelek jobban oda, de mostantól akarom komolyabban. Mozgás is van.. bárcsak meg tudnám állni a csokizabálási-rohamaimat :D

18/L

2011. aug. 18. 23:59
 20/21 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a csokit én is nagyon imádom :D meg a kólát... de muszáj lemondani róla, nem folytathatom tovább ezt... :/
2011. aug. 19. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!