Kinek lenne kedve együtt fogyni?
Szeretnék lefogyni de kell a biztatás,és a noszogatás
és szerintem elég jó ötlet lenne ha segítenénk egymásnak az étrendben és a mozgásban.10-20kg-t szeretnék leadni szeptemberig ki lenne benne?:)
16/L
szia-4 én is 16/L vagyok, de én max jún 10től tudnék fogyózni:S kolesz miatt nem tudom megoltani, h azt egyek, amit jónak látok. ott vagy megeszed, ami van, vagy éhen döglesz:/
mikor akarod kezdeni?
Szia:)Mondjuk április 1.:D
Nem baj ha az ennivalót nem tudod megoldani.Mozogni tudnál?
am neked mennyit kéne fogynod?
miért április 1? miért nem ma? addig még 2 hét van, és addig simán hízhatsz akár 2-3 kilót is a mostani életviteled mellett. gondolom te sem akarsz még több kg-ból indulni.
egyébként is a "majd ekkor és akkor" fogyókúrák halálra vannak ítélve, ha most ebben a percben nem tudod elkezdeni, az azt jelenti h nincs akaraterőd, és akkor 2 hét múlva se lesz több. szóval ha eredményt akarsz, és végig akarod csinálni, akkor nem halogatod, ha már egyszer rájöttél, hogy ez lenne a helyes.
Szia!
Nekem lenne kedvem!:)
8-10plusz kg van rajtam!
Írj privit:)
15/L
Szia!
Én is benne vagyok!!Szeretnék lefogyni kb. 8 kg-ot. Jó ötlet, hogy másokkal együtt akarod csinálni, nekem is szükségem lenne támogatásra... Írhatsz nekem is privit, ha gondolod:)
Én is benne lennék nekem 5-8kg-ot kéne fogynom:) írjatok privibe:)
szerintem már holnap el kéne kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!