Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 175 cm vagyok, es 67-68 kg,...

175 cm vagyok, es 67-68 kg, szerintetek ez sok? Es ha igen, kb. mennyit kene leadni, h pont idealis legyen?

Figyelt kérdés

kb. masfel hete dietazom, akkor 71 kg voltam.

a szuleim nem engedik, hogy tovabb folytassam, mert szerintuk nem egezseges... csak az a gond, h igy nem erzem jol magam...

15/l

2011. aug. 15. 21:45
 1/4 anonim ***** válasza:
ne diétázz, egyél rendesen, de ne nasizz és ne vedeld a kólát viszont sportolj sokat: futás, úszás, aerobik, bringa, görkori, kosárlabda, használd ki a tesiórákat is...
2011. aug. 15. 21:50
 2/4 anonim válasza:
Hello, nem kell diétázni max mozogni de azt sem súly csökkentés miatt csak kell valami rendszeres mozgás. A kulcs szó nem a súlyon van inkább hanem a testzsír százalékon.
2011. aug. 15. 21:51
 3/4 anonim válasza:

Ha arányos vagy, semmi probléma. Az adatok alapján kizárt, hogy kövér vagy. Szerintem ne diétázz, hanem mozogj egy kicsit és egyél rendesen. Mozgástól formásodsz, és minden szempontból jót tesz.

Remélem segítettem:)

23/L

2011. aug. 15. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell fogyókúráznod (drasztikusan meg semmiképp sem), de ahhoz, hogy ennyi kg legyél, biztos, hogy többet kellett enned a szükségletednél, vagyis nem ártana kevesebbet és egészséges dolgokat enned.
2011. aug. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!