Fogyókúrával és mozgással (futás, bicikli, úszás, mindegy).
2011. aug. 14. 20:08
3/13 anonim válasza:
Szia, én is ebben a helyzetben vok. Két hete bringázok napi szinten, de még nincs eredménye. Te mit "sportolsz" ? láttál már eredményt? :)
2011. aug. 14. 20:47
4/13 anonim válasza:
Szia
Ha sikerül leadnod oszd meg a módszert velem is ugyanez a bajom
2011. aug. 14. 20:49
5/13 anonim válasza:
Megoldás : diéta + mozgás. Nekem sikerült.
2011. aug. 14. 20:55
6/13 A kérdező kommentje:
1 hónapja csinálom és semmi eredmény :S
Biciklizek és naponta 100/100 felülés.
Reggel este.
De a hasizmomon érzem h nőtt de a zsír eltakarja :S
2011. aug. 14. 20:56
7/13 A kérdező kommentje:
De egyébként nekem a legszarabb mert a víztől is felpuffadok -.-
meg az mellett még az anyagcserém is lassú,és nagyon úgy néz ki h valami gáz van mert egyáltalán nem fogyok és ha továbbra sem akkor go hospital ?S
2011. aug. 14. 20:57
8/13 anonim válasza:
Szerintem fuss! Nekem nincs felesleg a hasamon, de eljárok futni és az alhast meg a derekat a futás nagyon megtudja mozgatni, első futásom után úúúgy fáájt h azt hittem be*** :P és ne aggódj ha majd idő után nem fog fájni, nekem is ezvot egy ideig éreztem h megdolgoztattam aztán már nem! de az nem baj! attól abbanehagyd. sok sikert! 15/L
2011. aug. 14. 20:58
9/13 habibi válasza:
mozgás: futás (ha majd fogsz futni, akkor majd érzed, hogy "lötyög", de az ne zavarjon, csak fuss tovább), feküdj le a hátadra és a lábaidat hajlítsd be és emeld fel a levegőbe, majd vissza le, ezt kb. 100-200 alkalommal naponta
kerüld a szénhidrátot, a zsírokat, blabla.. szóval figyelj oda mit eszel és mennyit!
2011. aug. 14. 21:01
10/13 anonim válasza:
sztem ne fusson, ha nagy a súllya , emrt csak a dereka meg a térde sinyli meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!