Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi számít gyakori "bűnözésnek"?

Mi számít gyakori "bűnözésnek"?

Figyelt kérdés
És mennyi időn keresztül? vagyis ha 1hét alatt 3* vetettem el a sulykot evésben, de 100%-ig tudom hogy holnaptól megint nem mert kezdődnek az edzéseim, az gyakorinak számít? mert csak ez a hetem volt ilyen, de 3szor is.. tartós hízás lehet ebből? légyszi csak normális válaszokat:) köszi
2011. aug. 14. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor elhíztál, hányszor "bűnöztél" (a nassolás azért kevésbé drasztikus, de ha te bűnösnek érzed magad, ám legyen) nemcsak egy héten, hanem egy nap?? Na, tessék, kérdés megválaszolva. Egyébként, mit takar nálad ez a tevékenység??? Egy kocka csokit??? Na, mert attól aztán nem hízol meg, az tuti.
2011. aug. 14. 17:49
 2/7 A kérdező kommentje:
nem, nem egy kocka csokit. 2zsömlét, sütiket, egy ksi csokit.. és ezt éjfélkörül..
2011. aug. 14. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Leírnád egy átlagos fogyis napodat, légyszi?
2011. aug. 14. 18:01
 4/7 A kérdező kommentje:

reggeli: 2-3puffasztott rizs, főtt tojás, répa

tízórai: valamilyen gyümölcs(alma, barack, körte..)

ebéd: ami itthon van főtt kaja, de kevesebb ha rántott dolgok vagy tészták vannak.

uzsonna: gyümölcs, esetleg joghurt

vacsora: valamilyen zöldség

nagyjából így szokott kinézni, persze van hogy nem sikerül betartani, de igyekszem. emelett sportolok és 2-3 litert iszom.

2011. aug. 14. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Reggelire simán ehetnél tk. kenyeret vagy zabpelyhet is.(Fontos, hogy ilyenkor eleget egyél, hogy legyen energiád a nap folyamán)

Vacsira meg ne zöldséget egyél, hanem FEHÉRJÉT, ez fontos (hús, hal, tojás, túró, és MELLÉ zöldség, ha kell, nem helyette). Egyébként egész jó.

Amúgy azért kérdeztem, mert a "bűnözés" általában a koplalós-fogyózóknál gyakori.

2011. aug. 14. 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, lehet ezért van, mert az első után olyan bűntudatom volt, hogy koplalást terveztem be 1-2 napig, hogy biztosra kimennyen belőlem amit akkor megettem és ne vigyek be helyette semmit. és újra akartam kezdeni megint ezt a diétát, de annyira nem ettem semmit hogy megint rámtört, hogy egyek, és megint és ez volt háromszor. és ma is, és holnap azt terveztem, hogy csak gyümölcsöt eszem egész nap, délután megyek edzésre, így könnyű lesz betartani, de tudom hogy simán visza kéne térnem de olyan bűntudatom van a mai nap miatt is, hogy csak ezt látom megoldásként..:/
2011. aug. 14. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Tedd túl magad rajta, holnap új nap lesz. Ha megint koplalsz, nem fogod megállni, hogy ne egyél valamit, amit nem terveztél. Az agyadat nem lehet sokáig átvágni.
2011. aug. 14. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!