Diétázás közben jó vagy rossz ötlet nyúlhúst enni néha (hogy ne mindig csak csirkemellet egyek)? Milyen húst érdemes még? A halat nem szeretem.
Na igen... a libának minden része csordultig van zsírral és kalóriával.
Azért milyen durva már aki nem tudja,máj az máj ,csirke vagy liba tök mindegy, és mégis mennyi különbség van köztük.
Én meg a kakaós csigára meg a csokis kuglófra vagyok totál rákattanva...de mindíg :)
Mikor megyek a Tacskóba vagy az Aldiba mindíg megtapogatom őket,és oda súgom nekik hogy egyszer majd velem jöttök és rendezünk egy görbe napot :D
debeteeeeg! de egészségedre :D
mindent a kéznek, semmit a gyomornak elv? (kivéve majd azt a görbe napot)
Szoktam én "bűnözgetni" meg ilyenek,de nem ekkorát:) Nagyon durva a kalóriatartalmuk. Persze lehetne enni belőle keveset,de én nem az a fajta vagyok aki meg tudná állni. Amíg valami be van csomagolva addig jó,de ha már megvan bontva,nincs megállás :D
Kár hogy szeletelve nem lehet kapni,mondjuk 40grammos kiszerelésben:)
Jajj meg a Tescoba most nyílt egy fánkpult,valami kegyetlen :/ :)
A máj szar,mivel elég kedvezőtlen az aminosav profilja.
Elsődleges források: csirke,pulyka,hal, marhabélszìn,tojás
már az állati eredetű kajának sem jó az aminosavprofilja? :/ hát, kár.
és fánkpult a Tecsóban? O.O
Állati eredetű, vagy nem állati eredetű, tök mindegy.
De most ha kicsit belegondol az ember....
A sok testépítő miért a csirkemellet(pmellet, bélszínt) veszi, amikor egy kg csm 1200ft akciósan, egy kiló csirkemájat meg meg lehet kapni 300ftért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!